Η τρίτη εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε με τέσσερις νέους παίκτες αλλά και ασυλία για τους Διάσημους ενώ ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ είναι και πάλι πρώτος στις ψήφους για τον… τάκο!

Ο Γιώργος Λιανός έκανε την ανακοίνωση τόσο στην μπλε και την κόκκινη ομάδα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. «To Survivor είναι γεμάτο ανατροπές! Ανακοινώνω λοιπόν έναν καινούργιο κανόνα στους αγώνες. Τι ακριβώς θα γίνει; Σήμερα παίζετε στους 12 πόντους, όπου θα έρθει η νίκη με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και μετά από αυτό θα αρχίσουμε να παίζουμε όλες τις αναμετρήσεις στη μορφή flag race».

Πρώτοι στους 10 πόντους έφτασαν οι Μαχητές με τους Διάσημους να τους ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να σχολιάζει το νέο παίκτη των Μαχητών, Σωτήρη Λαμάι και τα όσα είπε για «ψευτοσελέμπριτι» ενώ εκείνος από την πλευρά του είπε ότι ο Παππάς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν είδε έναν Λαμάι πάρα πολύ έντονο, για αυτό άρχισε και έριχνε λάσπες.

Στο δεύτερο αγώνα ασυλίας ακολουθεί επική μάχη με τον Παππά και τον Φάνη με τον επιχειρηματία να μη του δίνει τα χέρια και με ανθρώπους της παραγωγής να επεμβαίνουν ενώ και στους Μαχητές γίνονται επεισόδια. Τέλος, στο συμβούλιο του Νησιού βλέπουμε μία έντονη κόντρα να ξεσπά ανάμεσα στον Αλέξη και τον Σωτήρη όταν ο πρώτος του λέει ότι την επόμενη φορά που θα πει αυτό, θα πρέπει να τον κοιτάει στα μάτια!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Τέλος από το MEGA

MotoGP Riders 2024 : Οι γίγαντες ξυπνούν από τον ύπνο τους!

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος του Βασίλη Μπισμπίκη