Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι το άκρως επιβεβαιωμένο spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί στο επεισόδιο της Τετάρτης από το Survivor.

Και βέβαια θα πέσετε από τα σύννεφα! Όλοι οι υποψήφιοι «έπαιζαν» μεταξύ τους στον πόντο! Η μάχη ήταν δύσκολη και για μία ακόμα φορά πήγαν… κουβά όποιοι πίστεψαν ότι ήξεραν ποιος θα φύγει! Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο είναι τόσο δύσκολο που μάλλον φαίνεται απίθανο να καταλάβεις όταν είσαι στην απ’ έξω πώς κυλούν εκεί τα πράγματα!

Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα, οι Κόκκινοι έχασαν και τη δεύτερη ασυλία. Έτσι αναγκάστηκαν να θέσουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Σε αυτή τη δύσκολη φάση, που μπαίνουν νέοι παίκτες και μάλιστα ξεκούραστοι και με κέφι, τα πράγματα για την «παλιοσειρά» ζορίζουν!

Δηλαδή, δεν μπορούμε να λέμε «κουτσό άλογο» έναν παίκτη που τρέχει από τον Δεκέμβριο! Είναι η άτιμη η φθορά που σε διαλύει. Όμως από τους τρεις προτεινόμενους μόνο μία ήταν καινούργια. Άρα αυτό σημαίνει ότι έχουν θεματάκια μεταξύ τους που πρέπει ωστόσο να διορθώσουν για να πάνε παραπέρα.

Συγκεκριμένα, μετά την Μυριέλλα που ήταν υποψήφια στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ακολούθησε από την κάλπη ο Απόστολος Ρουβάς. Μάλιστα, όπως αφήνει να εννοηθεί από το trailer, η Μυριέλλα φάνηκε να στήνει την ψηφοφορία. Αυτό, για να τα λέμε και όπως είναι τα πράγματα, δεν μας κάνει και απίθανο! Δηλαδή δεν θα πέσουμε και από τα σύννεφα με τις μηχανορραφίες της ηθοποιού.

Και βέβαια έχουμε και την Τζο που επιλέχθηκε από την Ναυσικά. Μάλιστα η δεύτερη φρόντισε να εξηγήσει τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την κίνηση!

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι ένα και θα το μάθετε ΕΔΩ