Το Survivor, το γνωστό παιχνίδι των ανατροπών, που όλα πλέον μπορεί να τα περιμένει κανείς, ετοιμάζεται για την μεγάλη έκπληξη! Οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ραγδαίες και αυτό που θα έρθει δεν το έχει υπολογίσει κανείς!

Αυτή η ψηφοφορία θα είναι πολύ δύσκολη, αντικειμενικά μιλώντας. Πριν λίγες μέρες άλλαξαν οι ομάδες και αυτό ήταν μόνο η αρχή αφού λίγες μόλις μέρες μετά ήρθαν κι άλλες εκπλήξεις δια… θαλάσσης μάλιστα! Νέοι παίκτες εντάχθηκαν στις ομάδες, με τους παλαίμαχους να δείχνουν ήδη τα δόντια τους, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τον Τάκη και τη συμπεριφορά του προς τον Κωνσταντίνο.

Ο Γιώργος Λιανός μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο, παρουσίασε τέσσερις παίκτες! Άρα αυτοί που είναι εκεί από τον περασμένο Δεκέμβριο δεν θα καλοείδαν τις… αφίξεις αφού με αυτές το έπαθλο μοιάζει να απομακρύνεται!

Εντωμεταξύ τον τελευταίο καιρό η μπλε ομάδα φαίνεται να είναι περισσότερο κερδισμένη  αφού τόσο την προηγούμενη φορά απομακρύνθηκε κόκκινος, και μιλάμε για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη ενώ και αυτή τη φορά βγαίνει και πάλι αλώβητη αφού πήρε δύο ασυλίες και έτσι έμειναν οι Κόκκινοι να… φαγωθούν!

Έτσι οι τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας πάνε τάκο και το κοινό καλείται να επιλέξει ποιος θα δει τον Άγιο Δομίνικο για τελευταία φορά. Τουλάχιστον για τώρα, γιατί ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα προκύψει.

Survivor: Αυτή λοιπόν είναι η λίστα με τα τρία τα καλόπαιδα και εσείς διαλέχτεεεε!

Η Μυριέλλα Κουρεντή, που δεν τη λες και πρωτάρα, ο χαμηλών τόνων Απόστολος Ρουβάς αλλά και η σχετικά καινούργια Τζο Μαριδάκη περιμένουν την ψήφο σας προκειμένου να δούμε αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.