Και σήμερα το Survivor υπόσχεται ένταση και δράση! Εκτός από τη νέα άφιξη που θα υπάρχει στην ομάδα των Μαχητών, υπάρχει και το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού! Κόκκινοι και μπλε θέλουν να καταφέρουν να φάνε σήμερα για να πάνε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στον αυριανό αγώνα ασυλίας
Όπως καταλαβαίνετε το επεισόδιο σήμερα θα είναι πολύ αγωνιώδες λόγω και του γεγονότος ότι έχουμε μέρες να δούμε! Άρα θα πρέπει και να ευχαριστηθούμε!

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα δύσκολο στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Το αποψινό επεισόδιο δηλαδή στο Survivor θα είναι συναρπαστικό, γιατί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα μάθουμε τους νικητές του σημερινού επάθλου αλλά και ποια θα είναι η παίκτρια που θα μπει στο παιχνίδι.

Κόκκινοι και μπλε θέλουν να καταφέρουν να φάνε σήμερα για να πάνε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στον αυριανό αγώνα ασυλίας. Οι Μαχητές έχουν μια πολύ δυνατή πορεία από τη μέρα που αποχώρησε η Πελαγία και μετά. Οι μπλε βελτιώνουν συνεχώς την αγωνιστική τους κατάσταση. Τα στατιστικά τους στο Survivor δείχνουν πως ο Άρης Σοϊλέδης απειλείται. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη για τους κόκκινους.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός έχει μία έκπληξη για την ομάδα των Μαχητών καθώς μπαίνει στην ομάδα τους η νεαρή γυμνάστρια, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στον στίβο μάχης οι παίκτες θα παλέψουν με τη ψυχή τους για να πάρουν τη νίκη και να γεμίσουν τα στομάχια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που κερδίζει απόψε είναι οι Μαχητές.