Οι εξελίξεις στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor, τρέχουν και όχι για καλό δυστυχώς. Τα νέα για τον πόλεμο στην Ουκρανία έφτασαν μέχρι και τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, εξαιτίας του τόσο δυσάρεστου γεγονότος, πολλοί θα επηρεαστούν. Μία εκ των παικτών, και μάλιστα δυνατών, που είναι άμεσος αποδέκτης των θλιβερών νέων είναι το μοντέλο, Κάτια Ταραμπάνκο. Η νεαρή παίκτρια που γνωρίσαμε από το προηγούμενο Survivor, κατάγεται από την Μαριούπολη αλλά έχει και μέλη της οικογένειάς της που κατοικούν στην Ουκρανία.

Γι αυτό και ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί της επέτρεψε να έρθει σε επικοινωνία με την οικογένειά της. Μόνο έτσι άλλωστε θα διαπίστωνε ότι όλα ήταν καλά και κανείς δεν κινδυνεύει στο πλαίσιο βέβαια του εφικτού. Ο παραγωγός σκέφτηκε ανθρώπινα και κανείς δεν μπορεί να τον αδικήσει που «παραβίασε» τους κανόνες που ο ίδιος έχει θέσει.

Η Κάτια ήρθε σε επικοινωνία με τη μητέρα της, ζητώντας της να μάθει το τι συμβαίνει. Η τελευταία την ενημέρωσε, ότι οι συγγενείς τους είναι καλά στην υγεία τους, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν λόγω της δυσάρεστης κατάστασης. Επιπλέον υπάρχει η πιθανότητα τα μέλη της οικογένειάς της ακόμα και να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσουν δυσάρεστες συνέπειες.

Όμως και η Κάτια Ταραμπάνκο, έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει όποια ώρα θέλει.. Από τη πλευρά άλλωστε τουΑτζούν είναι καλυμμένη.

Οι πιθανότητες επιστροφής του μοντέλου είναι πολλές αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει μόνο στην ίδια. Σε περίπτωση που κρίνει ότι η ενημέρωση που έχει είναι ικανή για να την κρατά ψύχραιμη, θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο. Αν πάλι αντιληφθεί ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλει, θα επιστρέψει στην Ελλάδα ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο!