Το Survivor 5 ολοκληρώνεται για αυτή την εβδομάδα, με τη σημερινή αποχώρηση που σίγουρα θα προκαλέσει σοκ αν και εμείς σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς ΕΔΩ για να μην πέσετε από τα σύννεφα!

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είχε όχι μόνο πολλές εντάσεις αλλά και συγκινήσεις με αποκορύφωμα την είδηση για τον χαμό του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια. Τρεις οι υποψήφιοι και πιστεύαμε όλοι ότι υπήρχε συγκεκριμένο φαβορί. Δηλαδή αυτός που θα αποχαιρετούσε τον Άγιο Δομίνικο θα ήταν κάποιος αναμενόμενος. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου πάλεψαν προκειμένου να τα καταφέρουν, αλλά ένας από αυτούς ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη του!

Και απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο, που όπως είδαμε στο trailer του Survivor μας υπόσχεται πολλά.

Για μία ακόμα φορά μία νέα κόντρα ξεσπά στην καλύβα των Μπλε που προσπαθούν να συνέλθουν από το θέμα με τον Κωνσταντίνο.

Και ενώ άλλα ονόματα πιστεύαμε ότι θα ακούσουμε, αυτό που «παίζει» περισσότερο είναι αυτό του Άρη, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και μερικές μέρες, με τη Βρισηίδα να λέει ότι θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα του.

Από την άλλη έχουμε τον Σπύρο να φουντώνει και να ανεβάζει επικίνδυνα τους τόνους. Το πράγμα φαίνεται να ξεφεύγει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ! 

Οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για να αντιμετωπίσουν την πείνα τους!  Μόνο μία ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο φαγητού κι αυτό θα το μάθετε εννοείται ΕΔΩ με σιγουριά!

Trailer με φοβερό ενδιαφέρον απόψε στο Survivor!