Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας στο Survivor του ΣΚΑΪ. Μπλε ή κόκκινη;

Μετά από τις μέρες που παθαίνουμε στερητικό έρχεται σήμερα το επεισόδιο που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και αγωνία! Είναι αλήθεια ότι οι κόκκινοι ως τώρα κυριαρχούν και μένει να δούμε αν αυτό θα είναι το μοτίβο από εδώ και πέρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ή αν πρόκειται να δούμε κάτι διαφορετικό.

Το Trailer του ΣΚΑΪ που κυκλοφόρησε μας δίνει μία πρώτη γεύση για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα των μπλε. Η Σταυρούλα ήταν η παίκτρια που έκανε την έκπληξη και παρέμεινε στο παιχνίδι και οι παίκτες αναλύουν αυτή την εξέλιξη. Σε αμφότερες τις παραλίες οι απόψεις είναι αντικρουόμενες.

Το ερώτημα είναι ποιος κερδίζει το αγώνισμα. Αν δηλαδή θα συνεχίσουν οι Διάσημοι το σερί που έχουν ή θα βάλουν επιτέλους ένα στοπ οι Μαχητές. Οι μπλε δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε στα παιχνίδια της Καραϊβικής. Εκεί όπου οι κόκκινοι είχαν ένα τρομερό γεύμα!

Ποιος θα πάρει το επόμενο γεύμα; Διαβάστε ΕΔΩ για να μάθετε ποιος ποιος ποιος μωρά μας ποιος!

 

Εντωμεταξύ, εσείς μάθατε πόσα κιλά έχασε ο Τσολάκης;

Ο Γιάννης Τσολάκης, ο παίκτης του Survivor που έφυγε πριν τον Σάββα εμφανίστηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά το απόγευμα της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην παίκτης της ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία που βίωσε στο παιχνίδι καθώς και τα πολλά κιλά που έχασε εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσολάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το Survivor μαζεύω τα κομμάτια μου! Έχασα 16 κιλά, είναι τρομερό. Φαντάσου ότι βγαίνω από το παιχνίδι, την επόμενη μέρα μού φέρνουν τη ζυγαριά, είχα μπει 80 και βλέπω 64 κιλά».