Όπως μάθαμε ήδη από την πρώτη μέρα της Σταυρούλας στο ριάλιτι επιβίωσης οι δύο παίκτριες γνωρίζονταν πριν το Survivor, καθώς έχουν υπάρξει συναθλήτριες στον στίβο.

Αυτό όμως που σίγουρα δεν γνώριζε, και δεν θα μπορούσε να γνωρίζει η Ασημίνα, είναι ότι η Σταυρούλα πριν μπει στο παιχνίδι είχε εκφραστεί με τρόπο όχι και τόσο κολακευτικό για την ίδια και για το γεγονός ότι ξεσπά συχνά σε κλάματα. Σε στόρυ της η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε γράψει ότι κουράστηκε να βλέπει την παίκτρια των Μπλε να κλαίει, και προσέθετε ότι το ίδιο έκανε και τον καιρό που συναντιόντουσαν στα γήπεδα. Η πληροφορία αυτή έφτασε στο επεισόδιο της Δευτέρας στα αυτιά της Ασημίνας, πώς αλλιώς, μέσω ενός παίκτη που μπήκε και αυτός αργότερα στο παιχνίδι, του Άρη Σοϊλέδη.

Survivor: Καταδίκασαν τη συμπεριφορά της Σταυρούλας

Η Σταυρούλα φάνηκε να πιάνεται στον ύπνο και να χάνει τα λόγια της. Τι κι αν ζήτησε συγγνώμη από την Ασημίνα, αυτή δεν έγινε δεχτή. Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, η Μαίη υπέδειξε την Σταυρούλα ως υποψήφια για αποχώρηση μέσω της ατομικής ασυλίας, και μεταξύ άλλων ανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν ως αιτία. Η Ασημίνα ανέφερε τα γεγονότα αυτή τη φορά και ενώπιον των Κόκκινων στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών να καταδικάζει τη συμπεριφορά της Σταυρούλας απέναντι στην Ασημίνα.

Ένας μόνο εκφράστηκε ξεκάθαρα υπέρ της και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από τον μετρ της στρατηγικής, Σπύρο Μαρτίκα.