Ο Γιάννης Τσολάκης, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Love It του ΣΚΑΪ.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, για την σχέση με την συμπαίκτρια του Σοφιάννα Αβραμάκη καθώς και την σύντροφο του.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσολάκης δήλωσε πως «με την Μέι έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει την μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Τα κορίτσια πολλές φορές τουρτούριζαν και δεν μπορώ εγώ να φοράω την μπλούζα μου. Έτσι, λοιπόν, της την έδωσα».

«Όταν μπήκε στο παιχνίδι είχε ρωτήσει για μένα και την Σοφιάννα. Εγώ το έμαθα τελευταίος ότι είχε τέτοια απορία. Με την Σοφιάννα ήμασταν πολύ κοντά. Στην αρχή ίσως ήθελε να ρωτήσει για να είναι σίγουρη. Θυμάμαι πως κάθε φορά που μιλούσα με την Σοφιάννα στις αρχές ήταν κοντά και η Μέι».

«Με την Σοφιάννα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις οι οποίες μας έδεσαν. Είχαμε πάρα πολύ κοινό χιούμορ. Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν εμένα να συμπαθήσω πάρα πολύ τη Σοφιάννα και να την θεωρήσω ένα άτομο που μέσα θα μπορούσα πραγματικά να του πω τα πάντα» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσολάκης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει, δεν θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα».