Το Survivor έχει τελειώσει εδώ και ένα μήνα σχεδόν αλλλα οι εξελίξεις τρέχουν! Όχι μόνο από πλευράς γεγονότων όσο και από την εταιρεία παραγωγής που δε θέλει να πάει χαμένος ο χρόνος!

Ο Ατζούν μίλησε για ένα διαφορετικό Survivor τη νέα σεζόν. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό θα τελικά Survivor All Star, ή Survivor Celebrities. Το ερώτημα είναι πότε θα ξεκινήσει η νέα εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν καιρό τώρα. Πριν καν τελειώσει το τελευταίο ριάλιτι έγινε λόγος για ένα νέο παιχνίδι διάρκειας 9 μηνών! Έναν μαραθώνιο στον Άγιο Δομίνικο που θα εκκινήσει τέλη Σεπτέμβρη και θα πάει μέχρι τον Ιούνιο! Διότι, ο Τούρκος παραγωγός θέλει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι. Το έχει δείξει και στο παρελθόν αυτό με επέκταση της χρονικής διάρκειας. Το έκανε στο περυσινό ριάλιτι επιβίωσης , για παράδειγμα.

Ο αρχικός σκοπός και στόχος ήταν λοιπόν να εκκινήσει τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη η επόμενη εκδοχή. Ενέργειες έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση. Με άλλα λόγια, η παραγωγή το πάλεψε να συμβεί η επιθυμία του Ατζούν, αλλά αυτό δεν θα γίνει τελικώς.

Διαβάστε ΕΔΩ πότε αναμένεται η πρεμιέρα του παιχνιδιού!

Survivor All Star: Οι συναντήσεις με τους παίκτες άρχισαν!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend» υπάρχουν κάποια ονόματα που έχουν συζητηθεί έντονα και ίσως να πρέπει να θεωρούνται και δεδομένα. Μιλάμε για τους Γιάννη Σπαλιάρα, Γιώργο Κόρομι, Τριαντάφυλλο, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιωρίκα Πιλίδη, Καρολίνα Καλύβα, Νίκο Μπάρτζη, και Αλέξη Παππά.

Αυτός όμως στον οποίο στοχεύει και θέλει ο Ατζούν πάση θυσία είναι, ποιος άλλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.