Πριν από 6 μήνες στο Survivor μας συστήθηκε ως ο φαρμακοποιός με τα 4 φαρμακεία στον Πειραιά και δηλώνοντας ερωτευμένος με τις ανιψιές του και όχι με κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο. Η τύχη του όμως έμελλε να αλλάξει μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης, βρίσκοντας τον έρωτα στη τσιριχτή φωνή της Βρισηίδας …. εννοώ στο πρόσωπό της! 45 χρόνια εργένης και τελικά έπρεπε να διανύσει τόσα χιλιόμετρα από την Ελλάδα για να αγαπήσει και μάλιστα να ερωτευτεί Ελληνίδα! Σοκ! Όλο αυτό βέβαια, μπορεί να είναι μέρος του «Σχέδιου Μαρτίκα»! Το σχέδιο Μαρτίκα το έχουμε ακούσει από τις πρώτες εβδομάδες (από την αγαπημένη του Ασημίνα), όταν ο Σπύρος αυτοβούλως ζήτησε να ψηφιστεί για να μπει αντίπαλος στους διάσημους, μιας και όπως είχε πει έχει τον κόσμο του, που τον ακολουθεί και τον αγαπάει!

Ο Σπύρος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού, ενώ μας τόνισε, στο τρέιλερ, ότι ενώ έχει πολύ δουλειά και πολύ προσωπικό, τα παρατάει όλα και φεύγει. Γιατί; Γιατί μπορεί! Εγώ αρχίζω και πιστεύω ότι έχουμε τον νικητή του SURVIVOR, είναι πλέον και επίσημα ο terminator του παιχνιδιού και με στόμφο φιλοσόφου στα συμβούλια σφάζει με το γάντι όλους του τους αντιπάλους! Για να κερδίσεις το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης δεν χρειάζεται μόνο να είσαι αθλητικός, θέλει να είσαι έξυπνος, να ξέρεις να ελίσσεσαι και πάνω από όλα να είσαι ένα βήμα μπροστά από τις στρατηγικές των άλλων (έχοντας βέβαια και τη δική σου στρατηγική)!

Πιστεύω, ότι ο Σπύρος μπήκε πολύ καλά διαβασμένος στο παιχνίδι και κάθε κίνηση που κάνει από εδώ και πέρα είναι κίνηση ΜΑΤ για να μπει στον τελικό και γιατί όχι να μην το κερδίσει! Ξεκίνησε την πορεία του σιγά σιγά αλλά το πώς θα παίξει την παρτίδα ήταν γνωστό από πριν μπει στο παιχνίδι! Ένας άντρας 45 χρονών έχει την εμπειρία να διαβάσει τους αντιπάλους του.

Ακόμη και το σχέδιο Μαρτίκα, πιστεύω δεν τον χάλασε, αντίθετα είναι κάτι που τον διαφήμιζε στον ΣΚΑΪ, γιατί μη ξεχνάτε και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση. Έχει τσακωθεί, μόνο με λόγια, με σχεδόν όλους τους παίχτες αλλά αυτά που λέει τα αιτιολογεί πάντα μιας και ο άνθρωπος το έχει με το λέγειν. Δεν μασάει τα λόγια του, δεν έχει να φοβηθεί και κάτι γιατί όπως προείπαμε έχει τον κόσμο του στην Ελλάδα. Το account του στο Instagram μετράει ήδη περίπου 8500 ακόλουθους, που μόλις βγει αυτό θα μεγαλώσει σίγουρα. Όλη την δημοσιότητά του θα την αξιοποιήσει στο έπακρο τόσο για τα φαρμακεία του όσο και για τον ίδιο. Μην απορήσετε άμα τον δείτε και σε καμία εκπομπή και απαγγέλει και από εκεί! Μπορεί ακόμη και
τότε να ασχολούμαστε με το Σχέδιο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας έχει τα πάντα, που θα είχε μια καλογυρισμένη ταινία, ένας άντρας πάει διακοπές (SURVIVOR), γίνεται ένας σύγχρονος ναυαγός, εννοείται ερωτεύεται την κοπέλα από την αντίπαλη ομάδα (άρα ένας απαγορευμένος έρωτας) και επιστρέφει πίσω νικητής μιας και κέρδισε την καρδιά της κοπέλας αλλά στην δική μας περίπτωση το SURVIVOR (την καρδιά δεν το πολύ πιστεύω). Άρα στην ουσία το σχέδιο Μαρτίκα ήταν ταινία Μαρτίκα με πρωταγωνιστή τον Σπύρο μας και κομπάρσους όλους τους υπόλοιπους παίχτες του SURVIVOR. Σε δύο εβδομάδες περίπου θα ξέρουμε τον νικητή του παιχνιδιού και που ξέρετε μπορεί να τον ξέρουμε ήδη!