Το Survivor μπορεί να πνέει τα λοίσθια όμως σε κάθε επεισόδιο μας αφήνει και δουλίτσα για το… σπίτι! Και φυσικά αναφερόμαστε στο γεγονός της επόμενης αποχώρησης! Εμείς, εδώ σας είπαμε ότι αυτός ο παίκτης αποχωρεί! Και μάλιστα, όχι, δεν είναι αυτός που πολλοί περίμεναν!

Ωστόσο η είδηση κρύβεται αλλού! Και φυσικά στο γεγονός, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Κερατσινιώτης φαρμακοποιός παραμένει μετά από 11 (!) υποψηφιότητες για αποχώρηση, στον Άγιο Δομίνικο!

Είναι πραγματικά απίστευτο πώς ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του Σκαϊ ενώ είναι ιντριγκαδόρος και έχει «πρωταγωνιστήσει» μέχρι και σε ερωτικά… σκάνδαλα παραμένει ακόμα στο νησί της Καραϊβικής!

Επίσης κρίνουμε σκόπιμο να αναφερθεί κάπου εδώ, ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει απώτερο σκοπό που θέλει να πραγματοποιήσει κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τον δημαρχιακό… θώκο!

Είναι ολοφάνερο ότι ο άνθρωπος έξι μήνες τώρα χτίζει προφίλ. Άλλωστε και ο ίδιος παραδέχθηκε σε επεισόδιο ότι: «Θέλω με πάθος να δυναμώσω τη φιλανθρωπική μου δράση στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας που λατρεύω και ζω και πραγματικά να μην πεινάσει άνθρωπος ποτέ και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό». Οκ το λάβαμε το μήνυμα!

Δεν ξέρουμε ωστόσο αυτό πώς ΔΕΝ θα του γυρίσει μπούμερανγκ με τα όσα έχουν γίνει και τα λόγια που έχουν ειπωθεί. Εδώ ρε Καραμήτρο Μαρτίκα ούτε ο Ντάνος δεν πήγε για δήμαρχος που δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα μέχρι σήμερα!

Δείτε όμως παρακάτω τι είπε ο Κερατσινιώτης πριν σχεδόν δέκα μέρες!

Survivor 7/6: Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε «προεκλογικές» δηλώσεις για το Κερατσίνι!

«Αν κερδίσω δεν θα γυρίσω με άδεια χέρια. Το έπαθλο είναι σεβαστό. Αν ο κόσμος αποφασίσει να με στηρίξει, εγώ έχω υποχρέωσει να προσφέρο όλο αυτό στον κόσμο που με στήριξε», είπε μέσες άκρες ο Μαρτίκας.

Διφορούμενο μήνυμα, καθώς απευθείας δεν θα μπορούσε να δώσει το έπαθλο. Όμως, μέσα από κάποια δράση για τον Δήμο, ίσως να ξεπλήρωνε τη χάρη στον κόσμο.

Θα το κάνει όμως άραγε; Ή όλα αυτά είναι ένα τέχνασμα για να πάει τελικό και να διεκδικήσει τα 100 χιλιάρικα;