Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θεωρείστε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι την ασυλία κερδίζουν οι Μαχητές! Άλλωστε το λέει ξεκάθαρα το spoiler της Sportime.

Από το trailer του Survivor του ΣΚΑΪ βλέπουμε την προσπάθεια των Διασήμων να ελέγξουν ισορροπίες και καταστάσεις για τα συμβούλιο που έρχονται. Η Μυριέλλα είναι στο επίκεντρο. Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι που προσπαθεί να γυρίσει την μπιφτέκα και το twitter τη γλεντάει. Διότι, τα συμβούλια είναι καθ’ οδόν. Τουλάχιστον, το πρώτο είναι δεδομένο.

Ωστόσο οι Κόκκινοι πρέπει να κάνουν τώρα το λεγόμενο Συμβούλιο Υποψηφιοτήτων. Να ορίσουν δηλαδή ποιοί θα βγουν στον τάκο και ταυτόχρονα να δουν και την πόρτα της εξόδου του Άγιου Δομίνικου.

Να δούμε όμως τι ισχύει μέχρι τώρα και ποια είναι τα δεδομένα που έχουμε. Στα προηγούμενα Survivor υπήρχε ο εξής απαράβατος κανόνας. Μέχρι να γίνει η ένωση των ομάδων, ίσχυε ο εξής κανονισμός. Δεν μπορούσαν να ψηφίσουν άντρες ή γυναίκες όταν έμεναν μέχρι τρεις στην ομάδα.

Τώρα ωστόσο στους Κόκκινους έχουμε τον Απόστολο Ρουβά, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια. Θα ισχύσει σε αυτή την περίπτωση ο κανόνας; Αν λοιπόν το πράγμα κυλήσει με τα προηγούμενα δεδομένα, δεν θα τεθεί άντρας υποψήφιος! Γιατί κακά τα ψέματα, ποιος θα έχει τη δύναμη στις αρένες να μπορεί να ανταγωνιστεί;

Άρα, και πάντα μιλώντας με βάση τα όσα έχουμε παρακολουθήσει τόσα χρόνια στο ριάλιτι επιβίωσης, υποψήφια σήμερα που μιλάμε (27/2) θα είναι γυναίκα. Έχουμε και κατά νου ποια θα είναι αλλά δε θέλουμε να το χαλάσουμε προς το παρόν!

Ίσως σε επόμενο κυριακάτικο Post σας πούμε και ποια τσαπερδόνα θα βρεθεί υποψήφια!