Φάρμα: Η Τσουμελέκα τα έδειξε όλα! Στο επεισόδιο της Φάρμας που προβλήθηκε χτες (26/2) στον ΑΝΤ1, έπαθαν μεγάλη ζημιά!  Το κελάρι με τις προμήθειες πλημμύρισε και η Αθανασία Τσουμελέκα πήρε την πρωτοβουλία να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να σώσει τα προϊόντα που υπήρχαν μέσα. Μεγάλη η συμφορά για τους επίδοξους αγρότες καθώς μέσα σε αυτό βρίσκονταν σημαντικές προμήθειες.

Ωστόσο αυτή η πρωτοβουλία της χρυσής Ολυμπιονίκη, δεν πρέπει να ικανοποίησε και πολύ τους συμπαίκτες της. Προφανώς και δεν εκτίμησαν την προσπάθεια της Αθανασίας να καθαρίσει το σημείο με ρούχα εργασίας!

Φάρμα: Χαμός στο κελάρι!

«Το κελάρι πλημμύρισε, η Τσουμελέκα παίρνει πρωτοβουλίες πάντα μόνη της. Είναι η καλή νοικοκυρά που έβαλε το μαγιό της. Όχι ότι ήθελε να δείξει τον κ…ο της! Το μισό κ@λ@μέρι ήταν έξω» τόνισε με νόημα Μαρία Παπαγεωργίου, η πρωταθλήτρια ελευθέρας πάλης για να προσθέσει τα εξής. «Ήθελε να δείξει ότι πρέπει να πάει, να βοηθήσει για τα μήλα… Πήρε πρωτοβουλίας λες και οι άλλοι δεν μπορούσαν να το συζητήσουν! Μόνη της έφυγε! Έβαλε το μαγιό της και πήγε».

«Φόρεσα το μαγιό μου και μπαίνω μέσα στο κελάρι και επέπλεαν όλα τα μήλα και τα τελάρα» δήλωσε, με τη σειρά της, η Αθανασία Τσουμελέκα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)