Στο αποψινό Survivor είδαμε πάλι ένταση-και πώς όχι άλλωστε- με τους παίκτες να βγαίνουν εκτός ορίων και να γίνεται το μάλλε βράσε μέσα στο Συμβούλιο! Και οι τρεις υποψήφιοι είναι παίκτες δυνατοί, ανεξάρτητα από χαρακτήρα, που έχουν δώσει νίκες αντίστοιχα στις ομάδες τους. Ωστόσο ανήκουν και στις κατηγορίες εκείνων των ανθρώπων που έχουν πείσμα και γουστάρουν να είναι μόνιμα με τους νικητές.

Ωστόσο ο ΣΚΑΪ στο ριάλιτι επιβίωσης, σε έναν θα δώσει τα 100 χιλιάρικα. Ένας θα είναι εκείνος που θα πρέπει τόσο με τη δύναμη όσο και με την εξυπνάδα του, γιατί κι αυτή χρειάζεται, να σηκώσει το έπαθλο.

Είδαμε ότι εκτός από τον Τάκαρο, οι Μπλε βγάζουν την Βρισηίδα υποψήφια ενώ και η Στέλλα από την πλευρά της δίνει Σοφιάννα για τρίτη υποψήφια.

Δηλαδή παιδιά εν ολίγοις την γλίτωσε πάλι ο Κωστάκης! Μπορεί να βαριέται αλλά στην παραλία θα μείνει τουλάχιστον για λίγο ακόμα ο make up artist ετών 38 που κάνει 30 χρόνια αυτή τη δουλειά!

Με λλιγα λόγια πάμε σε μια «σκληρή» ψηφοφορία! Και γιατί το λέμε αυτό; Αν φύγει ο love to hate, μισθοφόρος της καρδιάς μας, Τάκης Καραγκούνιας, το κλίμα ενδεχομένως να ηρεμήσει σύμφωνα με τα όσα λένε οι συμπαίκτες του. Αυτό όμως ποιον θα ωφελήσει; Σίγουρα όχι τα νούμερα του ΣΚΑΪ, λέμε εμείς τώρα! Από την  άλλη, η Βρισηίδα έχει το κοινό της και μπορεί να στηριχτεί σε πέντε… φίλους. Και έχουμε και τη Σοφιάννα που καάφερε από guest star του ριάλιτι να γίνει η κυρία πρωταγωνίστρια δίπλα στον Άρη!

Survivor: Μένει λοιπόν ΕΣΕΙΣ να αποφασίσετε ποιον θέλετε εκτός!

Ψηφίζουμε λοιπόν ποιος παραμένει.

Τάκης Καραγκούνιας

Βρισηίδα Ανδριώτου

Σοφιάννα Αβραμάκη