Ό,τι αρχίζει ωραίο στο Survivor, τελειώνει με πόνο! Και έτσι τώρα που πλέον η περίοδος χάριτος που ακολούθησε την ένωση αλλά και την έλευση του Ατζούν με τα μεγάλα έπαθλα του παιχνιδιού, τέλειωσε όλοι θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους.

Οι παίκτες πρέπει να σοβαρευτούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ γιατί οι ασυλίες επέστρεψαν και μαζί τους έφεραν και μεγάλη αντιπαλότητα. Το φοβερό μάλιστα είναι ότι δεν υπάρχει αντιπαλότητα μόνο ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και μεταξύ των παικτών.

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν καλύτερα σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση που είχε μεγάλη σημασία για την εβδομάδα και παρότι ο αγώνας έφτασε τελικά στο 9-9 και σε μια αναμέτρηση ζωής και θανάτου, ήταν τελικά εκείνοι που πήραν τη νίκη και πλήγωσαν βαθιά την Μπλε ομάδα.Από εκεί και έπειτα οι Μπλε είχαν επανειλημμένως τονίσει ότι δεν θα στεναχωρηθούν και πολύ σε περίπτωση ήττας, καθώς επιλογές προς ψήφιση υπάρχουν. Το ζήτημα ήταν να μην κερδίσει κάποια από τις επιλογές αυτές την ατομική ασυλία, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εκείνη που τα κατάφερε τελικά ήταν η Στέλλα.

Όπως έγινε αντιληπτό και στο συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, Τάκης και Εμμανουήλ αποτελούν τις δύο πληγές σύμφωνα με την πλειοψηφία της ομάδας και ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες του, με τον Τάκη να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος για την τρέχουσα εβδομάδα.

Επίσης, σας είπαμε ποιος ή μάλλον ποια θα είναι η δεύτερη υποψήφια αλλά πρέπει πρώτα να σας πούμε ποια ομάδα παίρνει την δεύτερη ασυλία και φυσικά την μαθαίνετε ΕΔΩ για να καταλάβετε τι παιχνίδι… βρώμικο παίζεται!

 

Survivor: Δείτε το trailer Του αποψινού επεισοδίου