Το Survivor συνεχίζει να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη! Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος με τα όσα βλέπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που κάνει ό,τι μπορεί για να μας κρατάει αμετακίνητους στη συχνότητά του!

Δυνατές εντάσεις στους στίβους μάχης αλλά και στις παραλίες! Ας μη μιλήσουμε βέβαια για τις καλύβες, που έχουμε το κοινώς λεγόμενο «μάλε βράσε»!

Όλοι τους και μόνος του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που φροντίζει καθημερινά να τους ανεβάσει την πίεση στα ύψη! Πώς τα έχει καταφέρει και έχει εξοργίσει όλες τις ομάδες είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο!

Ωστόσο τώρα μένει να δούμε πώς θα πάει η μάχη μεταξύ των υποψηφίων.

Αφού αγώνες ασυλίας και ατομικής ασυλίας έλαβαν τέλος μένει να δούμε τους υποψήφιους προς έξοδο! Άλλωστε πολλοί μαζεύτηκαν εκεί στο νησί του Άγιου Δομίνικου. Να ξεπαρεού σιγά σιγά για να μην πιάσουν και κορέους!

Ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει ποιος θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Άλλωστες εσείς είστε ο τελευταίος κριτής.

Survivor: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει ο ποιο αντιπαθητικός παίχτης του νησιού. Ειδικά μετά τα τελευταία κατορθώματα του, έχει εξωθήσει τους πάντες στα άκρα!

Από την Κόκκινη ομάδα ο Νίκος Αντωνόπουλος όπως άλλωστε σας είπαμε από την πρωινή… βάρδια ΕΔΩ!

Ακόμα ένας υποψήφιος από την Κόκκινη ομάδα που ενδεχομένως θα δει την έξοδο… κινδύνου είναι ο Νίκος Γιάννης.

Τέλος αλλά με εξέχουσα σημασία αφού κι αυτή την είχαμε ανακοινώσει έγκαιρα για να προγραμματίσετε τις δουλειές σας, είναι η Στέλλα Ανδρεάδου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και οι τέσσερις είναι νέοι παίκτες. Παίκτες που δεν έχουν «ψηθεί» και είναι δύσκολο να «απορροφηθούν» από τις ομάδες που πλέον όχι απλά παίζουν στρατηγικά αλλά και με σύστημα!

Στο μεταξύ, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση  το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Για την  ακρίβεια στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε (10/4), ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως «ελπίζω να είστε όλοι δυνατοί, όλοι μάχιμοι εκτός φυσικά από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δε θα μπορεί να λάβει μέρος σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να συγκεντρωθείτε. Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor».

«Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σε αυτό το πάρτι.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται».

Κάνουμε λοιπόν τη σούμα

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Νίκος Αντωνόπουλος

Νίκος Γιάννης

Στέλλα Ανδρεάδου