Ο Ντάνιελ Νούρκα, που κέρδισε το Survivor 2024, αποκάλυψε σε συνέντευξή του μετά τον τελικό, πώς θα αξιοποιήσει τις 100.000 ευρώ που ήταν το έπαθλο, αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα που εξασφάλισε από την αμοιβή του.

Ο 27χρονος ηθοποιός βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε για τους γονείς του, τη νίκη του στο φετινό Survivor, αλλά και το πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα από το έπαθλο.

«Θαυμάζω τους γονείς μου, ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου. Από το 0 κατάφεραν να ενταχθούν σε μια κοινωνία, μας πρόσφεραν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και δόξα τον Θεό, τα κατάφεραν», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Καθίσαμε μια φορά και τα είπαμε για τις δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει. Απομυθοποιείς τους γονείς σου, ότι τελικά δεν είναι θεοί. Ένιωσα περίεργα με το ότι χρειάστηκε να γίνει όλο αυτό».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει μέρος στο Survivor. «Μεγάλο ρόλο έπαιξε το οικονομικό, μην κρυβόμαστε. Εννοείται ότι τα χρήματα θα μου αλλάξουν όλη μου τη ζωή, είναι μια καβάτζα πάρα πολύ καλή. Λατρεύω την εστίαση, δεν ξέρω αν θα κινηθώ προς εκεί», δήλωσε.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μάλιστα, του είπε για τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι είναι ο νικητής: «Άκουσα ένα απόσπασμα που είπες “οι πραγματικοί Survivors είναι οι γονείς μου, όχι εγώ” και είπα ναι, αξίζεις όλα τα βραβεία του κόσμου».

Τότε, ο ηθοποιός της απάντησε: «Σε ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάρω τον πατέρα μου να το σηκώσουμε μαζί, αλλά μετά λέω “άστο, με τόσες κάμερες, θα το σηκώσω και θα το πω”».

Ντάνιελ Νούρκα: Δείτε το απόσπασμα

 

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος βρίσκει μαζί Μαρίκα και Σώτο

Ο Παναθηναϊκός αντικατέστησε τον Βιλντόζα με Μπράουν, ο Ολυμπιακός τον πρόσθεσε!

Δημήτρης Πανόπουλος: Τέλος η τηλεόραση;