Ο πρώην παίκτης του Survivor, Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης  αλλά και την αναπόφευκτη σύγκρισή του με τον αδερφό του, Σάκη Ρουβά.

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ χρήσιμη» αποκαλύπτει ο ίδιος και σημειώνει πως η σύγκριση με τον αδερφό του δεν τον έχει επηρεάσει αν και ως παιδί το έβλεπε λίγο διαφορετικά.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του, στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης δηλώνει πως έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε.

«Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη» προσθέτει.

Για τη νέα φάση της ζωής του, στη Θεσσαλονίκη μίλησε επίσης και αποκάλυψε πως μετακόμισε εκεί για τη νέα του σύντροφο.

Τέλος, δηλώνει πως η τηλεόραση του άνοιξε έναν νέο «δρόμο» και πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει και άλλα πράγματα πέραν της μαγειρικής.

 

Survivor-Απόστολος Ρουβάς: Δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί η σχέση μου

Ποιο ήταν το πρώτο που έκανες όταν πήρες το κινητό σου;
Επικοινώνησα με την οικογένειά μου, που μου είχε λείψει πολύ. Στη συνέχεια μίλησα με την κοπέλα μου. Ήταν μαγικό συναίσθημα. Είχα επιλέξει να μην τη βάλω ως άτομο για επικοινωνία σε έπαθλα επικοινωνίας. Το είχαμε αποφασίσει από κοινού επειδή δεν θέλαμε να δημοσιοποιηθεί κάτι από τη σχέση μας. Θέλαμε να το επικοινωνήσουμε εμείς με τον τρόπο που θα επιλέγαμε εμείς.

Πώς νιώθεις στην προσωπική σου ζωή;
Νιώθω απόλυτα πλήρης.

Υπήρξαν στιγμές στη ζωή σου κατά τις οποίες σου έλειπε η πατρική φιγούρα;
Ως παιδί μού έλειψε η πατρική φιγούρα. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει – και είναι αλλιώς να ζεις τον πατέρα σου κάποιες φορές την εβδομάδα κι αλλιώς να βρίσκεται στο σπίτι όταν ξυπνάς, να σε συμβουλεύει και να σε στηρίζει καθημερινά. Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος.