Έξω φρενών είναι ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, Βαλάντης. Αιτία για το ξέσπασμά του το «απάνθρωπο» όπως το χαρακτήρισε, μοντάζ του ΣΚΑΪ.

Ο καλλιτέχνης που αποχώρησε πριν μερικούς μήνες από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και προχώρησε σε εκ βαθέων εξομολογήσεις τόσο για τις σχέσεις του, αλλά και για τo bullying που βίωσε στην αρχή της καριέρας του.

«Όταν ξεκίνησα με μιμήθηκαν για την εμφάνιση μου, με έλεγαν «Bono» της Ελλάδας, άλλα δέχθηκα και bullying. Όταν ήμουν ζευγάρι με την Έλενα Γκρέκου είχα πει ότι δεν Θέλω να τραγουδάει στον ίδιο χώρο με έμενα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σχέση μου. αν έκανα κάτι, θα ήταν στο τέλος μίας σχέσης», ανέφερε αρχικά ο Βαλάντης.

«Από το 2003 πάντα υπάρχει φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο. Είναι πολύ επίπονο να είναι σε απόσταση τα παιδιά μου», συνέχισε.

Για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είπε πως, «όταν γύρισα στην Ελλάδα και είδα αυτό το απάνθρωπο μοντάζ στο «Survivor», μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον της παράγωγης του ριάλιτι, αλλιώς θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι. Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, για την κατάσταση που επικρατεί και για τις δυσκολίες της δημιουργίας μίας οικογένειας, ο Βαλάντης δήλωσε πως, «η κατάσταση δεν μπορεί να βοηθήσει στο να δημιουργήσεις άλλο ένα παιδί με την σύντροφο μου, είναι 32 ετών».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναρφέθηκε και στο πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε τυχαία.

«Το 2018 όταν θα έμπαινα στο «Nomads» έκανα ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών», αποκάλυψε.

«Τελευταία ασχολούμαι με παιδιά που κάνουν trap τραγούδια», κατέληξε.