Και αφού έκανε λίγο πολύ τον γύρο των ελληνικών νησιών και λίγο μετά το ταξίδι στα Κύθηρα, ο πρώην παίκτης του Survivor και μεγάλος νικητής για το 2022, ο Στάθης Σχίζας διευρύνει τα… σχέδιά του και με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πάντα για παρέα, πήγε μέχρι τη γειτονική Ιταλία.

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, βρίσκεται από την Δευτέρα και για λίγα εικοσιτετράωρα στο καταπληκτικό Αμάλφι και συγκεκριμένα στο Ποζιτάνο μία από τις ωραιότερες πόλεις της νότιας Ιταλίας.

Όπως είναι φυσικό δεν είναι μόνος του αφού από το πλευρό του δε φεύγει σχεδόν ποτέ η επιχειρηματίας, μοντέλο, influencer και καλλιτέχνης, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που ποζάρει σαν άλλη Σοφία Λόρεν.

Η Αλεξάνδρα, που ακολουθεί τη νέα φθινοπωρινή τάση στο βερνίκι νυχιών που ακούει στο όνομα «pumpkin nails» ενόψει της αμερικάνικης γιορτής του Halloween, ποζάρει όλο χάρη κι όλο… νάζι δίπλα στον σύντροφό της ενώ ταξιδεύουν στο πανέμορφο Ποζιτάνο.

Παναγιώταρου

Παναγιώταρου

Survivor: Γιατί εκνευρίστηκε ο Στάθης Σχίζας;

Να θυμήσουμε ωστόσο την αντίδραση που είχε ο Στάθης όταν κάποιοι κακοπροαίρετοι σχολίασαν ότι η Αλεξάνδρα του «τρώει» τα λεφτά από το έπαθλο. Ο επιχειρηματίας τότε είχε γράψει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram:

«Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια κι εγώ και η σύντροφός μου.

Αρχικά μερικοί λέτε για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα.. Δεύτερον αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις… Πρώτον το έπαθλο από το Survivor δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάρω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά. Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα».
«Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία όπως λέτε, το τονίζω, μερικοί, αυτή την περίοδο είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο προσεκτικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος, είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με τη βοήθεια το Θεού πάνε όλα καλά».

«Και τελευταίο η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας, έχει δικά της χρήματα, είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν Χ.Ψ Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε».