Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor είναι αναμενόμενο τα νεύρα να γίνονται τσατάλια και πολλοί εκ των παικτών να κάνουν άγρια ξεσπάσματα για ζητήματα που υπό κανονικές συνθήκες κανείς δεν θα έπρεπε να ενοχληθεί!

Είδαμε στο χτεσινό (20/3) επεισόδιο του ριάλιτι ότι στο συμβούλιο του Νησιού η κάλπη έβγαλε ως πρώτο υποψήφιο τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Δεύτερη βέβαια, πολύ σημαντική η παρατήρηση, βγήκε σε ψήφους η Μυριέλλα.

Ο Αντρέας λίγο πριν είχε εγκαταλείψει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αναγνωρίζοντας ότι λόγω του τραυματισμού του δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στην ομάδα. Όπως είπε δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που ως θεατής σχολίαζε αρνητικά.

Στάθης και Τάκης βρέθηκαν αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας.

Οι δύο παίκτες του Survivor συγκρούστηκαν μεταξύ τους με τον Στάθη να θεωρεί ότι ο αντίπαλός του του έκανε εσκεμμένα ζημιά για να τον καθυστερήσει. Η αντίδραση του όμως ήταν τουλάχιστον ανεπίτρεπτη!

Πήρε το μπαλάκι του στόχου και το έριξε με δύναμη πάνω στον Τάκη. Το παιχνίδι διεκόπη χωρίς δεύτερη σκέψη και ο Γιώργος Λιανός προειδοποίησε τους παίκτες με αυστηρές ποινές σε περίπτωση που κάτι ανάλογο συμβεί.

Λίγο αργότερα το παιχνίδι συνεχίστηκε αλλά ο Λιανός δεν το… ξέχασε! Ρώτησε τον Τάκη για το περιστατικό και εκείνος ξεκίνησε μια επίθεση σε βάρος του Στάθη λέγοντας ότι δεν του ζήτησε καν συγγνώμη γι’ αυτή την βίαιη επίθεση.

Οι Κόκκινοι ωστόσο είχαν ακούσει τον Στάθη να ζητά συγγνώμη και τον Τάκη να την δέχεται, και έσπευσαν να βάλουν τον παίκτη των Μπλε στην θέση του.

Θα παίξει ρολό ο τσακωμός;

Όπως και να έχει πρέπει να εξηγήσουμε γιατί…. αναπολούμε το παρελθόν! Την ατομική ασυλία την κέρδισε ο Γιώργος Κατσαούνης και σας είπαμε ποιον υποδεικνύει και όπως είδαμε όλοι απο την διαδικασία ψηφοφορίας, πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Να μην τα ξαναλέμε!

Ποιος όμως θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση; Δεδομένο είναι ότι δεύτερος υποψήφιος που θα βγει από την μπλε κάλπη θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Διότι, με την συμπεριφορά του κατάφερε να τους στρέψει όλους εναντίον του!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΛΕ
Διαβάστε επίσης 

Ποιος κερδίζει την 2η ατομική ασυλία;

Γιώργος Τράγκας: Η κρυφή διαθήκη – Πώς μοίρασε ακίνητα και 12 εκατ. μετρητά

Πρώτη φορά μιλάει για αυτό το γεγονός η Ελένη Μενεγάκη

Αυτό το σκηνικό θα παίξει το ρόλο του