Το αποψινό Survivor, τα έχει όλα με τους Κόκκινους και τους Μπλε να συνεχίζουν τη ροή του παιχνιδιού παρά τη διάλυση των Διασήμων και των Μαχητών.

Το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε τους τηλεθεατές ενώ και το επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού είχε ενδιαφέρον.

Οι Μπλε κατέκτησαν την πρώτη ασυλία ενώ όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ήταν αυτός που αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας.

Όπως φαίνεται το πράγμα μέχρι τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές τουλάχιστον, είναι ότι οι Μπλε του ριάλιτι του ΣΚΑΪ μοιάζουν να είναι δυνατοί σαν ομάδα. Οι Κόκκινοι από την άλλη δε φαίνεται να έχουν βρει την συνεννόηση μεταξύ τους.
Ο Άρης Σοϊλέδης είναι αυτός που υπερέχει ξεκάθαρα αγωνιστικά! Και βέβαια  ξεκάθαρα τόσο στο αγώνισμα του Σαββάτου για το έπαθλο φαγητού, όσο και στον κυριακάτικο περίπατο για την πρώτη ασυλία, που οι Μπλε την κατέκτησαν με το εντυπωσιακό 12-7.

Ποιοι όμως θα κατακτήσουν την αποψινή δεύτερη ασυλία στο Survivor; Φυσικά δείτε ΕΔΩ για να μπαίνει ένα ένα θεματάκι στη θέση του!

 

Survivor Twitter 21/3: Τα Tweets της βραδιάς

Εκκίνηση από το πιο δυνατό. Την κόντρα Στάθη – Τάκη για το μπαλάκι που ο πρώτος πέταξε στον δεύτερο. Το Twitter, αμέσως μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά και των δύο πήρε… φωτιά.

Κάποιοι πήραν μέρος. Άλλοι έδωσαν δίκιο στον Στάθη, άλλοι στον Τάκη και δημιουργήθηκε ένα όμορφο μιντιακό ψηφιδωτό.