Απόψε (13/4) είναι και η τελευταία μέρα διεξαγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor. Ωστόσο πρόκειται να είναι μία μέρα γεμάτη ένταση ακόμα και τραυματισμούς όπως άλλωστε βλέπουμε και στο trailer του επεισοδίου.

Η ηρεμία είναι κάτι που απλά δεν υφίσταται στην καλύβα των Μπλε. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι και μάλιστα δε διστάζουν να υψώσουν τις φωνές τους!

Την ίδια ώρα, λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας στον Άγιο Δομίνικο, οι τόνοι ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεβαίνουν επικίνδυνα, όταν ο 37χρονος  make-up artist αποκαλύπτει το  σχέδιο των συμπαικτών του.

Από την άλλη στο στίβο μάχης, το ατύχημα της Θωμαΐδας Εμμανουηλίδου «παγώνει» τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντιπάλους της. Η παίκτρια των Μπλε θα χρειαστεί να εγκαταλείψει τον αγώνα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ όλοι ετοιμάζονται για το πάρτι Ένωσης του Σαββάτου όπου Μπλε και Κόκκινοι θα είναι πλέον ένα και αυτό βέβαια ακούγεται σαν… απειλή!

Και αυτό γιατί ενώ οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να «πατήσουν» πάνω στον Εμμανουήλ και τα συνεχόμενα προβλήματα που δημιουργεί, αυτοί δεν έκαναν τίποτα! Οι Μπλε φαίνεται πως έχουν πάρει τα πάνω τους τις τελευταίες ημέρες.

Τόσο η δεύτερη Ασυλία, όσο και το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας κατέληξαν σε εκείνους. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τo έπαθλο επικοινωνίας. Τελικά, η ομάδα που τα κατάφερε  ήταν οι Μπλε.

 

Πάντως είναι σίγουρο ότι όποια ομάδα κι αν χάσει, αυτό που μαθαίνετε δηλαδή ΕΔΩ, θα φάει στο πάρτι που ετοιμάζεται και μάλιστα πλουσιοπάροχα!

Survivor: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!