Η Τρίτη (12/4) είναι ημέρα με αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας στο Survivor και όπως όλα φάνηκαν από το Trailer,  θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με απρόοπτη εξέλιξη!

Στο ριάλιτι επιβίωσης είμαστε μία ανάσα από την αποχώρηση που θα γίνει αύριο (13/4). Όπως είδαμε τέσσερις είναι οι υποψήφιοι που είναι έτοιμοι για αποχώρηση.

Στο μεταξύ όμως και μέχρι τώρα που μιλάμε, ένας είναι ο κυρίως υποψήφιος που όλοι παρακαλούν να διώξουν. Ο λόγος βέβαια για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που έχει ξεσηκώσει σάλο με την συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του.

Ο 37χρονος έχει κάνει την Μπλε ομάδα άνω κάτω! Όλοι θέλουν να πάρει πόδι από τον Άγιο Δομίνικο όσο το δυνατόν συντομότερα! Αυτό συμβαίνει προκειμένου να προχωρήσουν στην ένωση των ομάδων χωρίς βαρίδια!

Απόψε θα παρακολουθήσουμε στον ΣΚΑΪ τόσο την Μπλε όσο και την Κόκκινη ομάδα να μάχονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Μην κοροϊδευόμαστε! Έχουμε ξαναμιλήσει για την αξία που έχει αυτό το έπαθλο. Είναι το στήριγμα των παικτών που λείπουν τόσο καιρό από το σπίτι τους.

Όταν λοιπόν οι παίκτες φτάσουν στον αγωνιστικό χώρο και ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώσει τι επικοινωνία θα έχουν, θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Ειδικά οι πιο παλιοί παίκτες έχουν να δουν την οικογένεια τους πάνω από 3 μήνες.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα έχει πολλά και δύσκολα εμπόδια! Επίσης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο 37χρονος make up artist, θα χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ΕΔΩ θα δείτε ποιοι θα καταφέρουν τον στόχο τους στο αποψινό Survivor!