Το Survivor που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου άφησε ξεκάθαρα να αντιληφθεί το κοινό ότι στον Άγιο Δομίνικο τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε! Ή μάλλον πάνε όπως θα θέλαμε αφού σε όλους αρέσει η ίντριγκα και το ξεκατίνιασμα, άλλωστε τότε γιατί βλέπουμε ριάλιτι, αλλά οι παίκτες θέλουν ησυχία.

Προφανώς στόχος όλων όσων παίρνουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι οι νίκες, το φαγητό, οι ασυλίες, η επιβίωση και το χρήμα! Πώς θα επιτευχθούν όμως όλα τούτα αν υπάρχει αναστάτωση;

Στο προηγούμενο επεισόδιο υπήρξε ένταση αφού κανείς δεν περίμενε ότι η Ευρίδικη θα τους κούναγε το μαντήλι. Όλοι αντιλήφθηκαν ότι ο Κωστάκης τον έχει το λαό του. Τι κι αν προσπάθησαν να τον μειώσουν; Τι κι αν τον υποτίμησαν αγωνιστικά; Τελικά ο make up artist έμεινε εκεί να μην τους λείψει τίποτα!

Η ομάδα του όμως και κυρίως ο Άρης και ο Ταβλαδάκης εξέφρασαν ανοιχτά πως δε θα ήθελαν να μείνει ο κομμωτής για αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Αυτές ήταν βαριές κουβέντες και ο Εμμανουήλ δεν τις άφησε αναπάντητες. Άλλωστε δεν μας έχει δείξει ότι αφήνει να πέσει τίποτα κάτω!

Survivor 9/4: Έξω φρενών ο Εμμανουήλ – «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου, αγοράκι μου»

Οι νέοι Μαχητές έβαλαν στη γωνία τον Κωνσταντίνο και προσπάθησαν να του εξηγήσουν – έστω και με όχι τόσο ευγενικό τρόπο – ότι ήθελαν να αποχωρήσει εκείνος.

Όχι επειδή είναι κακό παιδί ή τοξικός, αλλά διότι δεν συνεισφέρει καθόλου στους στίβους μάχης.

Αυτό δεν φαίνεται να το κατάλαβε πλήρως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και στην προσωπική του συνέντευξη έδωσε πόνο και άνοιξε πυρ κατά των συμπαικτών του.

Στο αποψινό  επεισόδιο θα δείτε ποιος κερδίζει την ασυλία ΕΔΩ και θα μάθετε επιτέλους και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Όχι παιδιά. Δε θέλει και πολλή φαντασία για να καταλάβετε ότι υποψήφιος ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ! Αγωνιστικά μιλώντας πάντα…