Οι Διάσημοι ηττήθηκαν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor. Έτσι  κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία στον Άγιο Δομίνικο και μετά από ένα έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε Τάκη και Σπύρο, η Κάτια, που μέχρι στιγμής είναι ο άνθρωπος που τα πάει καλύτερα από τον καθένα με τον Τάκη, αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία θα ψήφιζε. Σε όσα είπε η ίδια, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική και η διασφάλιση της ηρεμίας της ομάδας, φωτογραφίζοντας τον Τάκη ως ταραχοποιό.

Εκείνος απάντησε έντονα και αποκαλύφθηκε ότι κάτι είχε προηγηθεί οφ κάμερας.

Με τεταμένη την ατμόσφαιρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνεχίστηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας, με τον Τάκη να λέει βαριά πράγματα σε βάρος των συμπαικτριών του.

Αμέσως ο ίδιος απάντησε με ουρλιαχτά: «Θέλω να αποχωρήσω από το συμβούλιο. Θέλω να αποχωρήσω. Εδώ πέρα στήνουν πλεκτάνη, βάζουν λόγια στο στόμα μου, είναι πολύ καλοί ηθοποιοί όλοι. Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά τώρα; Τι είναι αυτά που λέτε; Στα μάτια σε κοιτάω όταν στο λέω… Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά ρε, τι κοιτάτε να μου κάνετε; Ορκίσου, ορκίσου ότι είπα αυτό το πράγμα»

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η Ναυσικά πήρε τον λόγο και το παζλ άρχισε να ξετυλίγεται.

Ο Τάκης σύμφωνα με τους συμπαίκτες τους, σε μία διαφωνία που είχαν προτού πάνε στο Συμβούλιο, φέρεται να είπε στην Ευρυδίκη μιά φράση που αφορούσε τον πρώην παίκτη του παιχνιδιού, Βαλάντη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας εξακολούθησε να επιμένει, σχολιάζοντας τις γυναίκες της ομάδας του ως… επαγγελματίες ηθοποιούς ριάλιτι. Η ένταση έφτασε το κόκκινο, η Βρισηίδα Ανδριτώτου απάντησε με ουρλιαχτά, μέχρι την στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ύψωσε τον τόνο της φωνής του προκειμένου να διακόψει το έντονο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

Όπως είπαν Άρης και Βρισηίδα, ο Τάκης είπε: «είχε δίκιο γι’ αυτά που σου είχε πει», χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον τραγουδιστή. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι εννοούσε κάτι τόσο κακό σε βάρος της Ευρυδίκης. Ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος και ο Λιανός αναγκάστηκε πολλές φορές να τον επαναφέρει στην τάξη χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.