Πρόκειται για την πιο περίεργη ψηφοφορία του Survivor αυτή που διανύουμε. Δύο παίκτες των Μαχητών έρχονται αντιμέτωποι με δύο των Διασήμων και ηττημένοι βγαίνουν οι… δεύτεροι. Σπύρος Μαρτίκας, Τζο Μαριδάκη από τους «μπλε» και Βρισηίδα Ανδριώτη με Κάτια Ταραμπάνκο από τους «κόκκινους».

Αν και όλα τα προγνωστικά έδειχναν πως η παίκτρια που ήρθε τελευταία στο παιχνίδι, δηλαδή η Τζο Μαριδάκη θα είναι αυτή που θα εγκαταλείψει το νησί της Καραϊβικής, άλλος τελικά φεύγει!

Με λίγα λόγια  έσκασε βόμβα πυρηνική λόγω και των ημερών που διανύουμε!

 

Ξέραμε με σιγουριά  από την αρχή  πως ο Σπύρος Μαρτίκας δεν θα αποχωρούσε, μιας και έχει φανατικό κοινό. Κάτι παρόμοιο νομίζαμε και για την Κάτια Ταραμπάνκο όμως οι προβλέψεις έπεσαν έξω.

Η Κάτια Ταραμπάνκο όπου να ‘ναι μας αποχαιρετά από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Πλέον έχει γίνει περιττή στον Ατζούν και βέβαια κοστίζει πολλά για να μένει στην καλύβα! Αυτά που κατάφερε να μαζέψει, αν ισχύουν τα όσα λέγονται για τις οικονομικές της απολαβές, της φτάνουν να φτιάξει και ένα… καλυβάκι με τα βασικά και εδώ στην Ελλάδα.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και έχει παρθεί εδώ και καιρό. Δεν αποδίδει! Όσα ξέραμε για την παλιά κακιά Κάτια πλέον δεν! Εκείνη θεωρεί ότι μόνο με τη φωνή και την εμψύχωση θα γίνει δουλίτσα! Όχι κουκλίτσα μου! Αυτά… last year όντως!

Φανταστείτε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται να κάνει και μετατροπές συμβολαίων των παικτών όταν προκύπτουν… κουτσά άλογα! Δηλαδή, να υπάρχει ρήτρα αν η αγωνιστικότητα τους είναι χαμηλή στους στίβους μάχης του Survivor και να παίρνουν bonus αν η αγωνιστικότητα τους είναι σε υψηλά επίπεδα.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός στο μυαλό του!

Ας θυμηθούμε όμως ορισμένες επικές στιγμές της Κάτιας τόσο στο φετινό όσο και στο προηγούμενο Survivor του ΣΚΑΪ.