Αυτά ακούει ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί και βγάζει… φλύκταινες με ορισμένους από τους πρώην παίκτες που έχει καλοπληρώσει!

Μία από αυτούς και η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού η οποία μίλησε στο «Καλοκαίρι#Yes» και ενώ κάνει διακοπές στο νησί της Λήμνου το οποίο όπως είπε, είναι το νησί του βορείου Αιγαίου που επιλέγει τα τελευταία χρόνια για διακοπές.

Η ίδια όμως φάνηκε να είναι αμείλικτη για την πορεία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αφού θεώρησε πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν όπως είπε, μάλλον… ξεφτιλίστηκε!

«Εγώ όσο έκατσα πέρασα ωραία και ήθελα να κάτσω άλλες 10 μέρες. Όλοι έχουμε καταλάβει τι είναι τελικά το Survivor, ένα τηλεοπτικό προϊόν που δεν έχει να αποδώσει και πολλά τελικά τελευταία. Μάλλον ξεφτιλίστηκε… Συγγνώμη για τη λέξη, την έχω χρησιμοποιήσει ξανά, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Έχασε την αίγλη του αυτό το παιχνίδι και θεωρώ ότι ο κόσμος το έδειξε αυτό, είχαν πέσει αισθητά τα νούμερα

Έχασα πολλά κιλά πολύ αμέσως και ζορίστηκα πάρα πολύ, δεν έβλεπα.

Είδαμε ανθρώπους που μετά το παιχνίδι όχι μόνο δεν πήραν boost αλλά καταστράφηκαν» είπε και η ίδια η οποία είχε δηλώσει παλιότερα το εξής: «Αν έμενα, θα έδινα πόνο. Δεν θα τα μάζευα κιόλας. Καλύτερα που δεν έκατσα, μας έσωσε ο Θεούλης»…

 

Survivor: Δείτε τις δηλώσεις της στο OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα λέει ο Καλλιάνος – Που θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;