Αν και εμείς ήδη ξέρουμε ποιον από τους παίκτες του Survivor ΔΕΝ θέλουμε να παραμείνει, οφείλουμε ως αντικειμενική συντακτική ομάδα να αναφέρουμε τους πέντε υποψηφίους και να ευχηθούμε, ως οφείλουμε, καλή τύχη στους… τέσσερις!

Η αλήθεια είναι ότι το ριάλιτι μπορεί να φέρνει παράδες στις τσέπες των παικτών, αλλά η ζημιά που πρόκειται να υποστούν ως προσωπικότητες αλλά και στο μετέπειτα δεύτερο χρόνο, είναι απλώς μη… υπολογίσιμη!

Γιατί τα χρήματα μπορούν και βοηθούν σε πολλά αλλά ευτυχία και αξιοπρέπεια, σίγουρα είναι αδύνατο να προσφέρουν. Όταν για παράδειγμα έχεις υποστεί τον απόλυτο εξευτελισμό τι να σου κάνουν και τα χιλιάρικα που κάποια στιγμή τελειώνουν;

Ωστόσο ο ρόλος μας δεν είναι αυτός του κριτή οπότε πάμε στο δια ταύτα.

Μετά από μία νίκη των Μαχητών και μια των Διασήμων στον τάκο έχουν βρεθεί ως υποψήφιοι προς αποχώρηση η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Τάκης Καραγκούνιας. Προφανώς και δεν πρόκειται για τους πιο αδύναμους παίκτες αλλά είναι κομμάτι της στρατηγικής αλλά και της συμπεριφοράς που τους χαρακτηρίζει.

Εκτός από την Νικόλ Μαυρίδη και τον Τάκη Καραγκούνια στην θέση των υποψηφίων θα μπουν απόψε και η Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Κόρομι.

Τώρα που τους ξαναβλέπουμε, θα ήταν ακόμα καλύτερο αν έφευγαν δύο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά, γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε!

Ποιος από τους παρακάτω παίκτες, θέλετε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο;

Νικολέτα Μαυρίδη
Τάκης Καραγκούνιας
Ελευθερία Ελευθερίου
Σπύρος Μαρτίκας
Γιώργος Κορόμι

Εδώ ψηφίζουμε!

 

Survivor: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM