Όπως φαίνεται, μπορεί το Survivor να έχει σφυρίξει λήξη για να μην  πούμε και παράταση μαζί, αλλά οι πρωταγωνιστές του, μέχρι τουλάχιστον να έρθουν οι επόμενοι της νέας σεζόν, θα μας απασχολούν!

Και θα μας απασχολούν όχι γιατί κάνουν κάτι ιδιαίτερο, αλλά γιατί ανεβάζουν διάφορα stories στο Instagram όπου μας φανερώνουν μυστικά που δεν ξέραμε!

Για παράδειγμα, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο πρώην  παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, και ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του Άγιου Δομίνικου, όχι για κάποιο σοβαρό λόγο, αλλά για το γεγονός ότι κατάφερε να απομακρύνει από το νησί της Καραϊβικής κάμποσους παίκτες!

Βέβαια, το ίδιο είχε καταφέρει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Survivor του 2017, αλλά αυτός νίκησε κιόλας τον τίτλο και τα λεφτά οπότε είναι μία κατηγορία από μόνος του.

Ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι όμως είχε κρύψει μία σημαντική λεπτομέρεια από τη ζωή του. Απορούμε μάλιστα αν το αποκάλυψε στην Βρισηίδα του αυτό το τόσο μεγάλο μυστικό. Μιλάμε για τις κόρες του, ή μάλλον για τις πανέμορφες κόρες της αδερφής τους με τις οποίες ποζάρει όλο περηφάνεια και πως όχι άλλωστε!

 

Survivor: Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Σπύρος Μαρτίκας

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του φαίνεται ότι είναι ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ερωτευμένος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν διστάζει να το παραδεχθεί δημοσίως. Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε ούτε στιγμή τα αισθήματά του για την καλλονή σύντροφό τον: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα». Μάλιστα, το λαμπερό ζευγάρι, πον ξεχώρισε στο «Survivor»του ΣΚΑΪ, σκέφτεται να κάνει άμεσα το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο», λέει με ενθουσιασμό