Η παραγωγή του ΣΚΑΪ και του Survivor πρέπει κανονικά να αποζημιώνει τους παίκτες για τα ψυχολογικά κατάλοιπα που τους αφήνει αλλά πολύ περισσότερ για τους… έρωτες!

Ένας από αυτούς που πρέπει να αποζημιωθεί είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, που δε φτάνει που ξέχασε πού είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, έπρεπε αναγκαστικά να κουβαλάει, πραγματικά όμως, την Βρισηίδα!

Σπύρος Μαρτίκας

Σπύρος Μαρτίκας

Το ζευγάρι επέστρεψε από Μύκονο και έπρεπε αργά το βράδυ να πάνε στο πάρκινγκ του αεροδρομίου προκειμένου να πάρουν το αυτοκίνητό τους και να επιστρέψουν στο σπιτάκι τους!

Προφανώς, όπως μας ενημέρωσε η Βρισηίδα, ο… μαυρόγατος του Survivor που κατάφερε να ξεπαστρέψει παίκτες και παίκτες, ο φαρμακοποιός της καρδιάς της, Σπύρος Μαρτίκας, πάσχει από κενά μνήμης και δεν μπορούσε να θυμηθεί πού ακριβώς το είχε παρκάρει! Έτσι έπρεπε να σέρνει το καρότσι με τις αποσκευές αλλά και την Βρισηίδα πάνω! Κοινώς τα λεγόμενα οικογενειακά βάρη είναι για τον φαρμακοποιό του Κερατσινίου!

Ας ελπίσουμε ότι το ζευγάρι, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να το έχουν βρει και να έχουν μεταβεί με ασφάλεια στον προορισμό τους!

Survivor: Καλοκαιρινή απόδραση για Δάντη- Ασημίνα!

Αχώριστη είναι η πρώην παίκτρια του SurvivorΑσημίνα Χατζηανδρέου και ο αγαπημένος της Χρήστος Δάντης που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον! Το ζευγάρι ψάχνει τρόπους και… τόπους να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της πόλης προκειμένου να αναπληρώσουν όλο αυτό το διάστημα των έξι μηνών που ήταν χωριστά!

Μάλιστα, ακόμα και σήμερα Δευτέρα (18/7), η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης που κατάφερε να έρθει τρίτη στην προτίμηση του κοινού, ανέβασε φωτογραφίες και stories στο Instagram έτσι ώστε να μάθουμε ότι τα παιδιά πηγαίνουν στην Ερέτρια και συγκεκριμένα στο Amaronda hotel and spa Eretria.

Και δε φτάνει που είναι μαζί με τον Δάντη και πηγαίνουν εκδρομή, αλλά ακούνε και στο αυτοκίνητο ακόμα έναν… Δάντη με Πωλίνα για να διασκεδάσουν!

Ασημίνα