Μπορεί ο γνωστός make-up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να ήταν έτοιμος, με το ένα πόδι θα έλεγε κανείς, μέσα στο Survivor αλλά τα πράγματα άλλαξαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αλλά τελικά δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστεί με τους Μαχητές.

Ο γνωστός make up artist έχει επιμεληθεί πολλούς celebrities. Επίσης, έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok, με βιντεάκια τα οποία γίνονται αμέσως viral.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφαγε… άκυρο από την παραγωγή του Survivor και έτσι δεν θα μεταβεί στο εξωτικό μέρος για να στηρίξει την υπόλοιπη ομάδα.

Στο μεταξύ χτες (4/2) ένας πρώην παίκτης των Διασήμων, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του.

«Πονάει πολύ το πόδι μου, υποφέρουμε, αλλά αντέχουμε. Το ατύχημα έγινε μετά από το συμβούλιο, όπου έγιναν πολλές παρεξηγήσεις και υπήρξαν πολλές φωνές. Είπε κάποια απρεπή πράγματα ο Βαλάντης, έκανε επίθεση στην Ευρυδίκη. Όταν είδα τα τηλεοπτικά συνεργεία να έρχονται, κλώτσησα το ψυγείο με αποτέλεσμα να σπάσω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε στη συνέχεια: «Το δυσκολότερο πράγμα ήταν αφαγία. Όταν έκανε κρύο και τα ρούχα μας ήταν βρεγμένα, δεν ήξερες που να κρυφτείς. Ο Κατσαούνης είναι καλός παίκτης, αλλά λέει κουβέντες παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει χάσει πολλά κιλά, αγωνιστικά θέλει ακόμα δουλειά. Πολλές φορές μού έδωσε το φαγητό του».

«Υπήρχε πλάνο από Λάμπρο, Γιάννη, Μυριέλλα και Ναυσικά, είχαν κάνει ένα παρεάκι. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν ομάδες και στρατηγικές», πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Βισκαδουράκης.