Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο MEGA και προχώρησε σε αποκαλύψεις. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την αποκάλυψη που έκανε έναν χρόνο πριν, σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί, και τι έχει αλλάξει από τότε.

«Δεν είμαι πλέον κομμάτι του προβλήματος αλλά είμαι κομμάτι της λύσης. Συνεργάζομαι με φορείς για την παιδική κακοποίηση. Δεν περίμενα ποτέ τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου».

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Μοθωναίος  ο κακοποιητής του ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, χωρίς ωστόσο να δείχνει σημάδια μεταμέλειας.

«Δεν έδειξε μεταμέλεια ο άνθρωπος που με κακοποίησε».

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Μια Μέρα στη Σανγκάη».

«Θα έμενα με μεγάλη χαρά στη Σαγκάη. Έμεινα δύο μήνες για τις ανάγκες του γυρίσματος, είναι ό,τι πιο κοντά στη Νέα Υόρκη της Ανατολής», ενώ σχετικά με την τηλεόραση λέει:

«Είναι δύσκολο το κομμάτι της παρουσίασης σε μια εκπομπή, δεν είναι τόσο απλό αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει. Μετά τη συμμετοχή μου στο «Πρωινό» είχα πολλές προτάσεις για εκπομπές».

Μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο!

«Είμαι ερωτευμένος και μάλιστα πολύ».

 

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του Δημήτρη Μοθωναίου ακούει στο όνομα Ηλιάνα!

 

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί για τη φημολογούμενη σχέση του 38χρονου ηθοποιού με την 34χρονη Ηλιάνα.

Ωστόσο οι δυο τους ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media. Αν τελικά ισχύει, μιλάμε για ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια!

Σχετική ερώτηση δέχτηκε και η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous από follower της. Μάλιστα η απάντησή της ήταν αποστομωτική!

«Ας τολμήσει να μου φάει τον γκόμεvο, εγώ τον είδα πρώτη!».