Η μία μετά την άλλη έρχονται οι… τηλεοπτικές σφαλιάρες για το Survivor αφού τις Κυριακές, βλέπει σταθερά την πλάτη της σειράς του MEGA, Famagusta!

Όπως φαίνεται το κοινό, ανυπομονεί για τη σειρά που προβάλλεται κάθε Κυριακή από το MEGA και για μία ακόμα φορά βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας 22,3% στο δυναμικό κοινό και 28,2% στο γενικό σύνολο.

Στην αμέσως επόμενη θέση, βρέθηκε το Survivor 2024 του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας 15,6% και 16,4% αντίστοιχα.

Και όλα αυτά που την ίδια ώρα δηλαδή την prime time, στους υπόλοιπους σταθμούς δεν υπήρχαν τηλεοπτικές σειρές ή κάποιο άλλο ριάλιτι.

Σε υψηλή θέση όμως στους πίνακες τηλεθέασης βρέθηκε και η εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», όπου ήταν καλεσμένες η γνωστή Κύπρια Χαρίτα Μάντολες και η Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την πορεία του ριάλιτι επιβίωσης και είμαστε ακόμα στις πρώτες εβδομάδες που δεν θα έπρεπε να κάνει τη λεγόμενη «κοιλιά». Οι παίκτες προκαλούν ίντριγκες, προφανώς μετά από… εντατικά φροντιστήρια, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να ανέβουν και οι επιδόσεις.

Προφανώς, το plan B δεν πρέπει να αργήσει να βγει από το «συρτάρι» του Ατζούν και αυτό βέβαια είναι η ψήφος του κοινού που θα φέρει την ανατροπή!

Βεβαίως η ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών το απαγορεύει, αλλά γι αυτό ακριβώς υπάρχουν πάντα τα… παράθυρα!

 

Αναλυτικά η τηλεθέαση της Κυριακής (28/01)
Δυναμικό κοινό

Famagusta – 22,3%

Survivor – 15,6%

Μεγάλη Εικόνα – 10,1%

Στα σύνορα – 6,5%

Μουσικό Κουτί – 2%

Γενικό σύνολο

Famagusta – 28,2%

Survivor – 16,4%

Μεγάλη Εικόνα – 15,5%

Στα σύνορα – 6,4%

Μουσικό Κουτί – 2,5%

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Αυτές τις εκπομπές θα παρουσιάζει στο MEGA

F1 Mercedes W15: Toto Wolff, επιτέλους κάτι διαφορετικό!!!

ΕΚΟΜΕ: Θα επιχορηγεί μόνο ακριβές παραγωγές