Στο Συμβούλιο της Τετάρτης στο Survivor έγινε ένας μικρός… πανικός από γέλια, κλάματα, εντάσεις, αποκαλύψεις ακόμα και χυλόπιτες.

Ο «έρωτας» μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη δεν πήγε όπως το περίμενε ο Γιώργος και έτσι όπως είναι πληγωμένος πήγε στο Συμβούλιο για να τα πει ένα… χεράκι στην πρώην καλή του. Όμως μάλλον τα λογάριασε χωρίς την… ξενοδόχα!

Τα πράγματα άρχισαν στο χαλαρό και στο χαμογελαστό. Μάλιστα η ηθοποιός έριξε το γάντι λέγοντας στον Γιώργο Λιανό ότι ο Θεσσαλός έχει «πρόβλημα». Το επεισόδιο όμως δεν έληξε!

Ο παίκτης των Μπλε θέλοντας να απαντήσει στην ατάκα της Μυριέλλας ανέφερε πως «Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Θα ήθελα να τονίσω πως όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. ‘’Και σε θέλω και πουλάει’’, που ήθελες να πουλήσεις πράγμα. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί».

Survivor: Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα;

Η ηθοποιός όμως δεν τον άφησε καν να ολοκληρώσει την κουβέντα του! «Μάθε να δέχεσαι μία χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και όχι να προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου τα λάθη σου». Και ο αγρότης απάντησε βέβαια! «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα».

Έπειτα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Κατσαούνη τι εννοούσε με την ατάκα «και σε θέλω και πουλάει». Τότε η Ασημίνα πήρε τον λόγο και εξήγησε ότι ο Γιώργος της είχε εκμυστηρευτεί πως αυτή η ατάκα «φωτιά» ειπώθηκε από την ηθοποιό όταν την ρώτησε αν όντως της αρέσει. Η ηθοποιός την διέκοψε διαψεύδοντας τα λεγόμενα του και με τις δύο να λογομαχούν για λίγο.