Ο Θεσσαλός παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης είπε για μία ακόμα φορά σκληρές κουβέντες κατά της Μυριέλλας Κουρεντή. Αφορμή ήταν οι πρόσφατες διαμάχες που έχει η ηθοποιός με μέλη της ομάδας της. Έτσι ο Γιώργος θέλησε να βάλει ακόμα ένα λιθαράκι μπας και την ξεμπροστιάσει όπως λέει. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι έχουμε και την ψηφοφορία που τρέχει οπότε ίσως να το καλοσκέφτηκε ο αγρότης ότι τώρα μπορεί να είναι η ευκαιρία να πάρει πόδι η Μυριέλλα.

Ο παίκτης των μαχητών του ΣΚΑΪ πήρε θέση για τα όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ Μυριέλλας και των συμπαικτών της στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Μάλιστα δε δίστασε να την αποκαλέσει με λίγα λόγια ψεύτρα και «καρφί»: «Η Μυριέλλα λέει πράγματα που δεν ισχύουν και τα παραποιεί, είναι και καρφί. Δεν θέλω να συναναστραφώ σε καμία περίπτωση με τέτοιους ανθρώπους. Δεν έχει νόημα σαν άνθρωπος. Ο Άρης έχει δίκιο που τη λέει διπρόσωπη».

Αυτό όμως που έφτασε τον κόμπο στο χτένι ήταν τα όσα ισχυρίστηκε πως του είπε η Μυριέλλα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μετά από ένα συμβούλιο. Όπως ανέφερε, παραδέχτηκε πως ο Γιώργος της αρέσει αλλά και ότι ένα ειδύλλιο μεταξύ τους θα «πουλήσει» στον κόσμο.

 

«Κάποια στιγμή έξω από το συμβούλιο, τότε που είχα κλείσει το ειδύλλιο και της είχα δώσει δεύτερη ευκαιρία, της είχα πει: «Με γουστάρεις όντως;». Μου είπε και με γουστάρει , τραβώντας μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και ότι  «πουλάει αυτό στον κόσμο» μου λέει. Ε γι’ αυτό μετά την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω αυτό το πράγμα, ότι είναι διπρόσωπη», δήλωσε ο Κατσαούνης.

Αθώο μου αγόρι…