Κομμένο το φλερτ μεταξύ Κατσαούνη-Μυριέλλας στο Survivor. Ο Γιώργος εκνευρίστηκε μαζί της γιατί δεν είχε ιδέα για κανέναν Τζον! «Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν Τζον. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο.

Ηθοποιάρα η Μυριέλλα

«Μπορεί η Μυριέλλα να τρέφει συναισθήματα για δύο άντρες… Μπορεί να είναι σε διχασμό αλλά εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει. Όταν με φιλά μια γυναίκα, ξεχνά το παρελθόν και πάει στο μέλλον μαζί μου. Σε δύο άτομα ο τρίτος δεν χωρά και μάλλον εγώ είμαι αυτός… Θα χαρακτήριζα την Μυριέλλα ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»

 

Κάπου εδώ όμως θα θέλαμε να θυμίσουμε ποιος είναι αυτός που θα πάρει πόδι από το Survivor στο σημερινό επεισόδιο!

Είναι γεγονός, είναι μια πραγματικότητα, είναι η αλήθεια. Αυτός ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από το Survivor. Επιτέλους η κόκκινη φυλή του νησιού πήρε την απόφαση να παίξει στρατηγικά για την αποχώρηση του. Και τα κατάφερε. Ήρθε η ώρα ο Βαλάντης να γίνει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Βαλάντης λοιπόν μαζεύει τα πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο και μας αποχαιρετά. Η τοξικότητά του και ο τρόπος που μίλησε για το θέμα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον έκανε μισητό σε όλους. Κόκκινοι, μπλε και τηλεοπτικό κοινό συμφώνησαν και ο γνωστός τραγουδιστής πάει για άλλες πίστες. Ας γυρίσει σε αυτές του τραγουδιού, διότι ήταν μια περίπτωση ανθρώπου που δεν χώραγε στον τηλεοπτικό δέκτη.