Ο Νίκος Μπάρτζης, είναι ένα άτομο που γνωρίσαμε από το Survivor 4. Ο αγρότης του Survivor (original) έμαθε τι εστί μυθοπλασία. Κατάλαβε το σενάριο και δεν άντεξε με αυτά που βλέπει. Αποφάσισε να μιλήσει μέσα από τα social media.

Νίκος Μπάρτζης: Και γ@μω τα σενάρια

«Άκουγα ότι φέτος θα πάνε καλά οι μυθοπλασίες και όχι τα ριάλιτι (αναρωτιόμουν τι είναι μυθοπλασία. Που να ήξερα ότι είναι οι σειρές. Από χωριό είμαι). Μέχρι στιγμής βλέπω Σάββατο με Τετάρτη μια σειρά στον ΣΚΑΙ που έχουν πετάξει δύο ομάδες ανθρώπων σε ένα νησί και καλά για να επιβιώσουν. Παιδιά και γ@μώ τα σενάρια. Τώρα περιμένω να ξεκινήσει και το Survivor να δω και κανένα ριάλιτι».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη κίνησαν την περιέργεια της εκπομπής «Super Κατερίνα». Οι συνεργάτες της εκπομπής τον πήραν τηλέφωνο να τον ρωτήσουν τι εννοεί.

Νίκος Μπάρτζης - Super Κατερίνα

 

Νωρίτερα ο Νίκος Μπάρτζης είχε βγει ξανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κι είχε μιλήσει για την σχέση του με τον James Καφετζή. «Νόμιζα πως ήμασταν φίλοι» είχε πει χαρακτηριστικά. Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qbMDKXGTfUY

 

Ο Νίκος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα πόδια του. Μάλλον, οι χιαστοί του έχουν πρόβλημα. Προσπαθεί να θεραπευτεί και θα επικοινωνήσει με την παραγωγή για βοήθεια στο θέμα υγείας του. Ρωτήθηκε και για τον James, δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για την σχέση τους. Η επικοινωνία του με την Άννα-Μαρία είναι καθημερινή.