Ένα από τα πιο μεγάλα έπαθλα του Survivor, κέρδισε η μπλε ομάδα Ελλήνων και Τούρκων, με τους «κόκκινους» να μένουν πίσω στην παραλία του Αγίου Δομίνικου απογοητευμένοι.

Η Μπλε ομάδα στο Survivor τόσο στα καθημερινά αγωνίσματα, όσο και σε συνδυασμό με τους Τούρκους Μπλε, φαίνεται πως υπερέχει των αντιπάλων της Κόκκινων. Μπορεί οι Κόκκινες να έκανας σχετικά εύκολα το 1-0 σε νίκες, ωστόσο το ίδιο εύκολα ισοφαρίστηκαν από τους Μπλε άνδρες. Την νίκη για τους Μπλε σφράγισε κατά την διαδικασία του αγώνα μπαράζ, ο κωπηλάτης των Τούρκων, Odegay.
Μετά το τέλος του αγωνίσματος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ασημίνα, πάνω στον ενθουσιασμό της δήλωσε ότι η ομάδα της δεν πρόκειται να χάσει κανέναν έπαθλο, κάτι που πλήγωσε τους αντίπαλους και κυρίως τη Στέλλα και τη Μαίη.

«Το ότι βγήκε η Ασημίνα στο τέλος και είπε “εμείς δεν θα χάσουμε ποτέ, θα τα κερδίσουμε όλα”, με ενόχλησε πάρα πολύ», είπε η Μαίη. «Αυτό ήταν η έπαρση προσωποποιημένη», πρόσθεσε ο Τάλα με τον Σπύρο Μαρτίκα να συμπληρώνει: «Γιατί εδώ τη γνώρισες».

«Ok, να χαρείς με τη νίκη σου αλλά είναι και κάποια άτομα που θα μείνουν πίσω. Ξεκάθαρα η έπαρση δικιά της. Χωρίς ντροπή βγήκε και είπε τόσο μεγάλες κουβέντας, μπορεί και να της γυρίσει μπούμερανγκ τις επόμενες μέρες και μακάρι. Η αχαριστία και η έπαρσή τους φτάνει στο έπακρο. Κάτι τέτοιο με αηδιάζει πραγματικά», δήλωσε στην κάμερα η Στέλλα.