Το Survivor επιστρέφει εκτάκτως και απόψε (26/5) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ λόγω αναπλήρωσης! Όπως ίσως θυμάστε, το περασμένο Σάββατο δεν προβλήθηκε το προγραμματισμένο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης λόγω της Eurovision! Έτσι, απόψε θα δούμε όχι μόνο νέο επεισόδιο αλλά και την εμφάνιση του δαιμόνιου Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί στο πλευρό του παρουσιαστή, Γιώργου Λιανού!

Οι δύο τους πρόκειται να κάνουν μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες.

Το επεισόδιο ξεκινάει με την Στέλλα να μιλάει για το αγώνισμα όλο χαρά και δείχνει να είναι αισιόδοξη για τη νίκη, όπως και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Επίσης, πολύ αισιόδοξος για το παιχνίδι δηλώνει και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο πρέπει να ένιωσε άσχημα όταν αποκαλύφθηκε η πλεκτάνη Ασημίνας – Βρισηίδας εναντίον του.

Survivor: Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί

Αργότερα, Μπλε και Κόκκινοι θα γίνουν μια και μια ομάδα αντιστοίχως με Μπλε και Κόκκινους του Τούρκικου Survivor που είναι οι All Star. Ατζούν και Λιανός μάλιστα, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι θα ανακοινώσουν το έπαθλο το οποίο θα είναι το πιο μεγάλο μέχρι στιγμής.

Συγκεκριμένα, οι νικητές θα πάνε στο Κουρασάο. Το Κράτος του Κουρασάο είναι νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας. Αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

Το αγώνισμα θα είναι για ακόμη μια φορά πολύ δύσκολο, αφού θα έχει πολλά εμπόδια, ωστόσο, ο τελικός στόχος θα είναι λίγο πιο εύκολος σε σχέση με άλλους.