Στο Survivor  υπάρχει πάντα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τον στίβο μάχης! Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, οι σφυγμοί αυξάνονται, υπάρχει μία γενικότερη πόρωση και όλοι τασσόμαστε υπέρ κάποιας ομάδας!

Όλα αυτά όσο αγωνίζονται Έλληνες με Έλληνες. Σήμερα (26/5) όμως βλέπουμε για μία ακόμα φορά τη συνύπαρξη με την τουρκική ομάδα οπότε το ενδιαφέρον μεγαλώνει γιατί βλέπουμε πώς οι συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να συμπεριφερθούν στην αρένα.

Επιπλέον το έπαθλο είναι μεγάλο και όλοι θέλουν να το κατακτήσουν προκειμένου να απολαύσουν μερικές ξένοιαστες στιγμές.

Όπως βλέπουμε και στο trailer που κυκλοφορεί ήδη από τον ΣΚΑΪ, στο ριάλιτι επιβίωσης κάνει πάλι την εμφάνισή του ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί. Αλλά δεν έρχεται μόνος. Μαζί του φέρνει τόσο τους παίκτες του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης όσο και ένα μεγάλο δώρο!

Αυτή τη φορά η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στο Κουρασάο, μία νησιωτική χώρα που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας.

Όταν είχαν ξαναέρθει οι Τούρκοι παίκτες, οι Survivors είχαν κερδίσει ένα έπαθλο με πάρτι σε μία μεγάλη βίλα, όπου είχαν διασκεδάσει με την ψυχή τους! Ωστόσο τώρα βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος οπότε και τα κίνητρα πρέπει να είναι μεγαλύτερης αξίας!

Την προηγούμενη φορά ήταν οι μπλε εκείνοι που τα είχαν καταφέρει. Αυτό προκαλεί μία επιπλέον αγωνία στους κόκκινους αλλά και μία επιθυμία να μπορέσουν να βρεθούν και εκείνοι σε αντίστοιχη θέση!

Θα τα καταφέρουν ή μήπως οι μπλε είναι πολύ καλοί για να είναι αληθινοί; ΕΔΩ έχουμε απαντησούλες για όλα τα καυτά ερωτήματα!

 

 Survivor: Δείτε το trailer Του αποψινού επεισοδίου!