Το Survivor All Star συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το επεισόδιο της Δευτέρας να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αφού πολλοί έβγαλαν τα εσώψυχά τους για την υποψηφιότητα του Παπαδόπουλου τους οποίους βρήκε πολλούς απέναντι!

Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και τελικά το αποτέλεσμα κρίθηκε σε Flag Race αλλά ο Γκότσης φάνηκε πολύ σκληρός για να τα παρατήσει στην τύχη τους όλα!

Στο Συμβούλιο του Νησιού Παπαδόπουλος και Αναγνωστόπουλος πλακώθηκαν για τους followers στα social media ενώ Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα πήγαν στο νοσοκομείο!

Όμως και η Ασημίνα ζαλίστηκε κατά την διάρκεια του Συμβουλίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και αποχώρησε για λίγα λεπτά.

Παρόλα αυτά η καθιερωμένη ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε και Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρος Μαρτίκας βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Ευρυδίκη βρέθηκε στον τάκι με οκτώ ψήφους, έναντι τριών του Μαρτίκα. Εντωμεταξύ από μία ψήφο έλαβαν Ασημίνα και Σταυρούλα.

Η επιχειρηματίας, influencer και αθλητική δημοσιογράφος, σχολίασε τα όσα έβγαλε η ψηφοφορία λέγοντας ότι το περίμενε και ήταν… προετοιμασμένη λες και φόραγε τα καλά της!

Η μεν Ευρυδίκη σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ανέφερε ότι το περίμενε και ήρθε προετοιμασμένη στο συμβούλιο ενώ ο Μαρτίκας για μία ακόμα φορά και σα να μην πέρασε μία μέρα, πρόσθεσε ότι έλαβε τρεις ψήφους ελέω στρατηγικής τριών συμπαικτών!

 

Survivor: Δείτε τα αποσπάσματα