Το Survivor All Star επέστρεψε και μαζί επέστρεψαν και τα… πικρόχολα σχόλια του Μαρτίκα εναντίον του Βασάλου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μαχητές πήραν την πολυπόθητη νίκη και απόλαυσαν τους λουκουμάδες με μέλι που είχε… τηγανίσει η παραγωγή! Ωστόσο η πείνα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να θολώνεις! Γιατί μπορεί οι Μαχητές να τα κατάφεραν παρόλη την πείνα, όμως ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από τη φασαρία που έκαναν οι Κόκκινοι!

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού, οι συμπαίκτες έδωσαν στον Κώστα Ζαχαροπλάστη, το αρνητικό τους ψηφαλάκι και εκείνος βγήκε ξανά υποψήφιος με πέντε ψήφους, εκ των οποίων οι τρεις προέρχονταν από τη Σταυρούλα, την Ευρυδίκη και τον Μάριο Πρίαμο. Από τρεις ψήφους έλαβαν ακόμη η Ευρυδίκη και η Σταυρούλα, ενώ από μία οΣτέλιος Χανταμπάκης και η Ασημίνα.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου», τόνισε με παράπονο ο Παπαδόπουλος.

Τι γίνεται όμως με τον φαρμακοποιό της καρδιάς μας, Σπύρο Μαρτίκα που έχει βάλει στόχο τον Βασάλο; Μάλιστα, μέσα από την προσωπική του συνέντευξη τον στόλισε όσο μπορούσε!

Ο Μαρτίκας είχε ήδη δώσει το απαιτούμενο… κλίμα, μετά από τη διαφωνία που είχαν στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση για τον παίκτη της ομάδας των Μαχητών και την ώρα που ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα του άρχισε να σχολιάζει: «Αν ο Βασάλος ήθελε να έρθει στο Survivor με την ισιωτική του να ισιώνει τα κοτσιδάκια του, θα έπρεπε να πάει σε άλλο παιχνίδι».

Ωστόσο, δε βρήκε τη συμπαράσταση που περίμενε από τους συμπαίκτες του. Ο Κατσούλης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε όλο αυτό και απομακρύνθηκαν από το πηγαδάκι του Σπύρου Μαρτίκα. Η Ευρυδίκη έκανε το δικό της σχόλιο για την αντίδραση αυτή του Μαρτίκα λέγοντας: «Απ’ ότι φαίνεται το σχέδιο Μαρτίκα ξεκίνησε. Αν πιστεύει ο Σπύρος πως έπρεπε να βγει ο Κωνσταντίνος προτεινόμενος αυτό είναι μια άποψη. Απλά εγώ δεν αντέχω τα κακεντρεχή σχόλια», πρόσθεσε η παίκτρια της ομάδας των Διασήμων.

Survivor: Δείτε τα αποσπάσματα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ