Το survivor πλησιάζει προς το φινάλε και όπως φαίνεται, ο Άρης Σοϊλέδης θεωρείται ένα τουλάχιστον από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο αλλά και τα 100.000 ευρώ! Πρόκειται για έναν παίκτη δυνατό που μπορεί να ανταποκρίνεται με σχετική άνεση στις αρένες ενώ η δύναμη που μπορεί να ξεπερνάει τα εμπόδια μοιάζει… παροιμιώδης!

Αναμφισβήτητα η ανωτερότητά του απέναντι στους συμπαίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ολοφάνερη και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι πάει κατευθείαν για το τρόπαιο! Χωρίς δεύτερη σκέψη, κι αν κάποιος ερωτηθεί για το αδιαφιλονίκητο φαβορί, η πρώτη σκέψη πάει στον ποδοσφαιριστή που έκανε ξεκάθαρο από την αρχή το στόχο του και φάνηκε να παλεύει πολύ για την απόκτησή του.

Έστω όμως ότι κάποιοι από εμάς πιστεύουν τα στατιστικά και θέλουν να βλέπουν πράξεις και όχι… φαμφάρες. Πάμε να το δούμε στην πράξη για να πειστούν και οι τελευταίοι Θωμάδες!

Απέναντι στον Στάθη Σχίζα που το τελευταίο διάστημα η σχέση τους όχι μόνο περνάει κρίση αλλά φαίνεται ότι η κόντρα δεν θα τελειώσει όσο εύκολα κάποιοι πίστευαν. Ο Άρης λοιπόν έχει κερδίσει τον Στάθη 34 φορές έναντι 11 που έχει γίνει το αντίθετο.

Με τον Νίκο, που είναι ένας παίκτης που μπήκε στο τέλος του παιχνιδιού και ίσως δεν προλάβουμε να τον δούμε να ξεδιπλώνει το ταλέντό του, έχει κερδίσει 11 φορές έναντι 4 που κατάφερε ο Νίκος.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ που είναι στα μαχαίρια το τελευταίο διάστημα με τον πάλαι ποτέ κολλητό Άρη,  φαίνεται ότι δεν το πάει πιο καλά το πράμα αφού ο Άρης του ρίχνει στα «αυτιά» 39 νίκες ενώ ο Γιώργος μόλις 17.

Survivor: Η σχέση με τον Μαρτίκα

Τέλος αλλά όχι τελευταίος, ο δεκάψυχος του Survivor, φαρμακοποιός στο επάγγελμα αλλά και μέγιστος ερωτιάρης άντρας, ο Σπύρος ο Μαρτίκας που φαίνεται ότι οι μονομαχίες με τον Άρη είναι το καλύτερό του! Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς άλλωστε οι 41 νίκες του πρώην ποδοσφαιριστή απέναντι στις… 7 του Σπύρου που σίγουρα θα θυμάται!

Θα μπορούσαμε ακόμα να τον συγκρίνουμε τόσο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον επονομαζόμενο και ως Ντάνο αλλά και με τον Σάκη Κατσούλη αλλά θα ήταν άδικο αφού το Survivor δεν έληξε. Πάντως, για το ρεπορτάζ και μόνο αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε παίξει 301 αγώνες έναντι 302 που έπαιξε ο Σάκης με τον πρώτο να σημειώνει 183 νίκες έναντι 221 που κατάφερε να σημειώσει ο δεύτερος. Από την άλλη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε 118 ήττες έναντι 81 που είχε ο Σάκης Κατσούλης.

Αν κάποιος μιλήσει σε ποσοστά το ποσοστό νικών του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι 60.8% ενώ του Σάκη Κατσούλη 73.1%

Βέβαια, η γιορτή είναι… κοντή και μένει να δούμε αν τα στατιστικά αλλά και τα όσα βλέπουμε καθημερινά, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του τελικού!