Ο Στάθης Σχίζας ένας εκ των παικτών του φετινού κύκλου του Survivor αποκαλύφθηκε ότι διατηρεί σχέση με την Αλέξανδρα Παναγιώταρου.  Ο γοητευτικός επιχειρηματίας μπήκε στην ομάδα των Διάσημων και ακόμα και μετά τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, ανήκει ακόμα στην Κόκκινη Ομάδα. Αρκτό καιρό υπήρχε η φήμη ότι είναι ζευγάρι με την εκρηκτική πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ωστόσο αυτό έμελε να επιβεβαιωθεί πριν δύο μέρες και μάλιστα από το μοντέλο και φίλη του ζευγαριού, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο Instagram stories, στα οποία ζητά τη στήριξη του κόσμου να κρατήσουν τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας στο Survivor. Παράλληλα ανέβασε στον λογαριασμό της δυο αδημοσίευτες φωτογραφίες, όπου στη μια φαίνεται το ζευγάρι αγκαλιά και στην άλλη το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ως τατουάζ στα πλευρά του.

Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση ότι ο παίκτης του Survivor, Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η μητέρα της κόρης του, η πανέμορφη Άννα Μαρία Κατσαρού, αντέδρασε μέσω του προσωπικού της στα social media.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρώην σύντροφος και μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα, Άννα Μαρία Κατσαρού.

αννα μαρια

 

Όπως ξεκαθάρισε η ίδια λίγο αργότερα, το θέμα δεν είναι η σχέση των δύο, κάτι απόλυτα σεβαστό όπως εξήγησε, αλλά το γεγονός ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη το δημοσιοποίησε χωρίς την άδεια τους. Η Άννα Μαρία εξήγησε πόσο ευάλωτη είναι η ψυχολογία των παιδιών που προέρχονται από χωρισμένους γονείς…