Η σύντροφος του παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, επρόκειτο να είναι καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου. Ωστόσο την τελευταία στιγμή ακύρωσε την  εμφάνισή της στην εκπομπή και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρουσιάστρια.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί ήταν να είναι μαζί μας η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά. Ένα κορίτσι που αγαπάμε πάρα πολύ και τηλεοπτικά και από κάθε άποψη γιατί είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ όταν ενημερώθηκα λίγο πριν βγω στον αέρα ότι δεν θα είναι κοντά μας και αυτό γιατί το έχουμε προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό.

Εμείς εδώ θα ρωτούσαμε τα πάντα την Μαρία Αντωνά, όπως κάνουμε με κάθε καλεσμένο αλλά δεν θα στεκόμασταν σε κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο και μάλιστα έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε. Εμένα με στεναχώρησε. Θα μπορούσε να είναι κοντά μας να κάνουμε την κουβέντα μας αυτή… και απέναντι στον Άρη έχουμε κρατήσει μια στάση πολύ θετική», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όλα καλά. Ο καθένας παίρνει την απόφασή του, τη σεβόμαστε ασχέτως αν τη δεχόμαστε ή όχι με την έννοια του πώς την κρίνουμε. Να ‘ναι καλά», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου .

Τι συνέβη;

Survivor 17/4: Οι αποκαλύψεις του Εμμανουήλ

«Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα. Είναι αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, αυτός ο τύπος έχει και μια κοπέλα έξω. Δε σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει ο Άρης έξω, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί;», είπε στο χτεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και συνέχισε να βάζει φιτιλιές.

«Υπάρχει ένας έρωτας, τον οποίο μάταια προσπαθούν να κρύψουν»

«Μπήκε και η Ναυσικά στο παιχνίδι. Οι καλύβες είναι δίπλα – δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάνα είχε κατεβάσει τα μούτρα της. Θέλει η…. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Το χοντρό σκηνικό ήταν ότι αντάλλαξαν πολύ μεγάλους βαθμούς»

Τέλος, ο Κωνσταντίνος αφιέρωσε στην τριάδα ένα κομμάτι της Λίτσας Γιαγκούση, το οποίο, όπως είπε ο Εμμανουήλ, πηγαίνει κυρίως στον Άρη. Το κομμάτι είναι το «Όταν βλέπω αεροπλάνο».

«Έχω να φανερώσω πολλά μαναφούκια που γίνονται πίσω από την πλάτη του κοινού. Φτιάξτε καφέ να σας τα πω».