Η φιλία της Δώρας με τη Δαλάκα στο Survivor φαίνεται πως την κάνει να έχει και αμνησία μιας και ξέχασε ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/6) ο Σταμάτης κέρδισε την Κατερίνα. Ωστόσο, όπως είπε ο Φάνης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, οι δύο γυναίκες είναι φίλες αν και ενδεχομένως ο έρωτας αυτός είναι… μονόπλευρος! Επιπλέον σχολιάζει το γεγονός πως αν είχε ένα άτομο να τον προσέχει τόσο πολύ, όσο η Δώρα την Κατερίνα, θα του φαινόταν κάπως περίεργο!

Από την άλλη, ο Φάνης Μπολέτσης είπε για την υποψηφιότητα του Χριστόφορου πως ήταν κάτι αναμενόμενο λέγοντας συγκεκριμένα: «Xθες στο συμβούλιο έγινε το αναμενόμενο, βγήκε υποψήφιος ο Χριστόφορος. Αγωνιστικά αν το δεις, στέκει, από την άλλη έχει πάει σε πολλές μονομαχίες, η Κατερίνα χτύπησε, ο Γιώργος δεν νομίζω να ψηφιστεί πρώτος, οπότε βγάζει λογική».

Δεν άφησε όμως ασχολίαστη και τη φράση του Γκιουλέκα. «Όσον αφορά τη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και με αποκάλεσε κενό συναισθηματικά, μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους ή οτιδήποτε», είπε.

Τέλος, τόνισε πως δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν να είναι στη ζωή του, ενώ επισήμανε πως «οι δρόμοι τους έχουν πλέον χωριστεί».

«Προφανώς και με πείραξε, όπως κι άλλοι χαρακτηρισμοί που με έχει αποκαλέσει, ενώ κάναμε παρέα και τον έχω στηρίξει. Αλλά, πλέον αυτή είναι η κατάσταση, δεν θα αλλάξει και για να πω την αλήθεια, δεν θέλω να αλλάξει. Είμαι 27 χρονών στα 28, νομίζω ότι όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου θα είναι, δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν. Οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί, εγώ πάω δεξιά και αυτός αριστερά».

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πότε είναι, για ποιους είναι αργία, πώς πληρώνεται

Σασμός: Αυτός έκαψε τον Αστέρη- Η Καλλιόπη σε πανικό