Όσο βλέπουμε το αποψινό Survivor τόσο πιο πολύ είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πραγματικά πολύ συναρπαστική! Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Και τι εννοούμε με αυτό; Εξηγούμαστε αμέσως!

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βρεθούν στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία. Την πρώτη την κέρδισαν οι Διάσημοι. Έτσι το αποτέλεσμα ήταν να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας.

Απόψε το ματς όπως σας είπαμε νωρίτερα ΕΔΩ θα κερδίσουν οι Μαχητές που πάει να πει ότι οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα θα είναι μοιρασμένες άρα υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι το λιγότερο δύο άτομα. Τόσο από την ομάδα των Διάσημων όσο κι από την ομάδα των Μαχητών!

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Μαρτίκας. Αυτό το είπαμε και το συμφωνήσαμε!  Οι επιπλέον όμως πληροφορίες μας μάς αναφέρουν ότι υποψήφια θα είναι η Τζο Μαριδάκη από την ομάδα των Διασήμων! Παιδιά φαινόταν το πράμα. Είναι καινούρια, δεν έχει προσαρμοστεί άρα οι μάγκες της ομάδας παίζουν safe σαν τον κακομοίρη τον Σάκη Αρσενίου!

Επιπλέον από την κάλπη των Διασήμων θα βγει η Βρισηίδα η… γλωσσού που έκανε και το λάθος πριν κάνα δύο εβδομάδας να προτείνει ανοιχτά στους Μαχητές να πάει στην ομάδα τους! Δηλαδή εντάξει κάπου χάθηκε η μπάλα!

Survivor: Πώς προκάλεσε η Βρισηίδα;

«Έρχομαι με πάρα πολύ καλή ψυχολογία για να αγωνιστώ, δεν έχω άγχος, αν και ποτέ δεν είχα άγχος στα αγωνίσματα. Μπορεί να είναι το τελευταίο μου αγώνισμα, αν και δεν θέλω να φύγω. Δεν νιώθω δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος μου. Νιώθω ότι μου αξίζει ακόμα μία θέση στο Survivor και επειδή η ομάδα μου με ψήφισε να φύγω, αν είναι να αποχωρήσω, να πάω στους Μπλε, γιατί πιστεύω από τα λεγόμενά τους ότι οι Μπλε με θέλουν στην ομάδα τους» είπε η Βρισηίδα πριν λίγο καιρό.

Ο Γιώργος Λιανός ακούγοντας τις δηλώσεις της παίκτριας των Διασήμων σχολίασε: «Μέσω του χιούμορ πολλές φορές λέμε και τα πιο σοβαρά πράγματα».

Με την Βρισηίδια να συνεχίζει το αστείο και να ρωτά αμέσως τους Μαχητές «Με θέλετε» και εκείνοι από την πλευρά τους απάντησαν καταφατικά. Έτσι οι Διάσημοι δεν ξεχνούν και την έχουν στην μπούκα!

Τέλος, last και least να σας πω, υποψήφιος θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Μετά τον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, ακολουθεί ένα μπάχαλο συμβούλιο με έναν απίστευτο καβγά.

ΕΔΩ ψηφίζετε με αρνητική ψήφο – Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;

Τάκης Καραγκούνιας και Βρισηίδα Ανδριώτου έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. Ο Άρης μάλιστα δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα!

«Η Βρισηίδα με παρομοίασε με τοξικό και παίζει θέατρο» θα πει ο Τάκης Καραγκούνιας, που υπονοεί ότι ειπώθηκε ότι είπε στην Ευρυδίκη παρόμοια κουβέντα με εκείνη που της είχε πει ο Βαλάντης.

Mediatime