Ο Σάββας Κάλφας αποφάσισε να ρίξει τα πυρά του στον Κατσαούνη και το χτεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν ό,τι έπρεπε! Ο γοητευτικός κλινικός ψυχολόγος είπε πολλά για τον αγρότη ενώ δεν δίστασε να τον κατηγορήσει ακόμα και για βαρβαρότητα!

«Πίσω από τη συμπεριφορά του υπάρχουν κάποιες πυρηνικές πεποιθήσεις πάνω στις οποίες διέπεται η βαρβαρότητα, ο λαϊκισμός και η πατριαρχία» είπε ο Σάββας.

Από την άλλη ο Κατσαούνης μοιάζει να είναι ξένος στην ίδια του την ομάδα. Μάλιστα αυτό  ήταν κάτι που φρόντισε να του το «χτυπήσει» ο Σάββας στο επεισόδιο του ΣΚΑΪ.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης με έχει εκθέσει απεριόριστα, έχω ανεχτεί πάρα πολύ αυτή την στάση. Μετά από το συμβούλιο του ζήτησα να βγει και να αναλάβει σαν άντρας τις ευθύνες του. Δεν το έκανε και μας έχει φλομώσει όλους με ψέματα αλλά μέχρι εδώ. Σήμερα τον εκθέτω εγώ γιατί το πήγε στο αμήν». Αυτά είπε ο Σάββας μιλώντας για τον Γιώργο. «Η Μυριέλλα κατάλαβε ότι ο Γιώργος στην αρχή είχε κάποια ροή στο παιχνίδι και κάποια φώτα πάνω του και τον προσέγγισε με το χαμόγελο της και με το βλέμμα της αλλά δεν της πήγε όπως το ήθελε».

Survivor: Γιατί ο Σάββας δεν μίλαγε νωρίτερα;

«Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί δεν ήταν η ομάδα μου έτοιμη να ακούσει. Σιγά σιγά έρχεται όμως αυτή η στιγμή και θέλω να σας πω για τον Γιώργο Κατσαούνη ότι, πίσω από τη συμπεριφορά του υπάρχουν κάποιες πυρηνικές πεποιθήσεις πάνω στις οποίες διέπεται η βαρβαρότητα, ο λαϊκισμός και η πατριαρχία σε τέτοια επίπεδα που όχι είναι απλά παράδειγμα προς αποφυγή αλλά κρατάνε και την κοινωνία πίσω».

«Αυτός ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, ψεύτης και άνανδρος. Είναι ικανός για τα πάντα, είναι ικανός για όλα και δεν τον στοχοποιώ αυτή τη στιγμή. Λέω την αλήθεια και ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να το δει. Εγώ θα βάλω το χέρι μου για να το δει με όλο μου το είναι και ξέρω πως να το κάνω». Αυτά είπε και έριξε την.. βόμβα ο Κάλφας.